Incepe a II-a editie a concursului “Cel mai frumos camion Scania din Romania”

Binecuvantare Camioanelor Scania la Sao Marcos, Brazil

Eveniment unic pe piata autohtona, “Cel mai frumos camion Scania” aduce laolalta marile pasiuni si marile orgolii ale transportatorilor romani in cadrul unui eveniment exploziv: premii de peste 13.000 de euro, o excursie exclusivista la fabrica Scania din Brazilia, vizitarea orasului Sao Paolo, cel mai mare oras din emisfera sudica si participarea la marea defilare de la Sao Marco, un eveniment senzational la care participa cele mai frumoase si mai puternice camioane.

Binecuvantare camioanelor Scania la Sao Marcos, Brazil

Binecuvantare camioanelor Scania la Sao Marcos, Brazil

Incepe a II-a editie a concursului “Cel mai frumos camion Scania din Romania”

Cel mai frumos camion Scania” este o competitie organizata de Scania Romania cu aportul unor sponsori de renume – Bridgestone, MOL Romania, Schmitz Cargobull Romania, Scania Regional Agent de Asigurare si U.N.T.R.R – si la care sunt asteptati sa se intreaca in cai putere cei mai pasionati transportatori.

Inscrierile in competitia “Cel mai frumos camion Scania”, editia 2011, se vor face pe site-ul www.scania.ro, incepand cu data de 18 iulie 2011, iar marele eveniment al transportatorilor romani va avea loc sambata, 1 octombrie 2011, la reprezentanta Scania din comuna Luncani, judetul Cluj.

Exploziv, evenimentul Scania se anunta o competitie a adrenalinei si a mandriei de breasla, in cadrul careia se intrec cei mai importanti si mai pasionati transportatori din Romania.In plus, in cadrul evenimentului exploziv desfasurat pe intreaga durata a zilei, participantii vor avea ocazia de a se familiariza cu noutatile din domeniu pe care sponsorii le pun, cu generozitate, la dispozitie, sa asiste la spectacole si demonstratii exclusive si sa se implice in activitati interactive concepute special pentru acestia.

Transportatorii selectati pentru competitia din acest an se vor intrece pentru premii a caror valoare totala depaseste 13.000 de euro, iar castigatorul marelui premiu se va numara printre putinii europeni carora li s-a oferit sansa de a participa la faimoasa defilare a camioanelor organizata anual in Sao Marco – oras cunoscut in Brazilia drept „orasul Scania”-, eveniment de renume international care si-a castigat notorietatea si datorita celebrei binecuvantari a camioanelor oficiata de parintele Osmar João Possamai.Si chiar mai mult: acesta va putea vizita Sao Paulo – cel mai mare oras din emisfera sudica si cel de-al saptelea oras ca marime al lumii si – totodata, locul in care se afla celebra linie de asamblare a camioanelor Scania.

In 2010, „Cel mai frumos camion Scania” a reunit peste 300 de participanti care au putut admira cele 13 camioane tunate care au fost selectate in competitia finala.

Follow #infotrucker

4 comentarii

 1. TruckerSV

  22/07/2011 at 1:08 PM

  Aha… chiar intreba lumea intr-un alt articol la comentarii cand o sa fie. Deci cei de la scania sunt seriosi nu gluma. Cred ca nea Vlase are sanse anul asta daca participa la ce camion si-a tras. Sper sa vina mai multi nu numai pasionati de scanii ci si colegi.

 2. AmericanDream

  22/07/2011 at 1:10 PM

  Super tare frate. Cand a fost prima editie? Pfai… tre sa ajung anul asta, clar!

 3. DriverPro

  22/07/2011 at 1:12 PM

  Colegii, facem o aroganta si merge in gasca mare? sustinem oamenii acolo. Eu anunt prin statie acu de concurs. Vezi, trebuia sa faca chestia asta toti producatori. e un inceput.

 4. DriverEU

  22/07/2011 at 1:13 PM

  Noi vorbeam la un alt articol de concurs. uite ca l-au anuntat. asta e bine. o sa fiu acolo.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.