Începe procesul celor inculpați în dosarul uciderii celor 39 de migranți vietnamezi

Începe procesul celor inculpați în dosarul uciderii celor 39 de migranți vietnamezi
Pe 5 octombrie începe procesul celor inculpați în dosarul uciderii celor 39 de migranți vietnamezi, găsiți morți în semiremorca frigorifică a unui camion oprit într-un parc industrial din Essex.

Ronan Hughes a recunoscut acuzațiile pentru uciderea celor 39 de migranți vietnamezi găsiți în semiremorca unui camion pe data de 23 octombrie 2019, în Essex.

Începe procesul celor inculpați în dosarul uciderii celor 39 de migranți vietnamezi

Cei 39 de migranți, bărbați, femei și copii, au fost găsiți morți, pe data de 23 octombrie 2019, în semiremorca frigorifică a unui camion aflat într-un parc industrial în apropiere de Londra, care sosise de la Zeebrugge, Belgia.

Eamon Harrison, un alt șofer care ar fi condus camionul în cauză, a declarat că este nevinovat în urma acuzațiilor de omor prin imprudență și complicitate la trecerea frauduloasă a frontierei.

De asemenea, tot vineri, 28 august, Gazmir Nuzi, în vârstă de 42 de ani, care a fost acuzat pentru complicitate la facilitarea migranților la trecerea frauduloasă a frontierei, s-a declarat vinovat.

VEZI ȘI: Va fi reintrodusă restricția de circulație pentru camioane în zilele de duminică, în aproape toate landurile din Germania

Cele două recunoașteri ale vinovăției vin după cea a șoferului Maurice Robinson care și-a recunoscut vina la toate cele 39 de capete de acuzare pentru omor prin imprudență, complicitate și facilitarea migranților la trecerea frauduloasă a frontierei.

Procesele celor trei vor începe pe data de 5 octombrie și vor dura aproximativ 5 săptămâni conform surselor citate de presa din Marea Britanie.

Gheorghe Nica, în vârstă de 43 de ani, Valentin Calota, în vârstă de 37 de ani, și Christopher Kennedy, în vârstă de 23 de ani, arestați și ei în acest caz au negat acuzațiile. Și procesul acestora va începe tot pe data de 5 octombrie.

Follow #infotrucker