MagazinȘtiri

Incepe un nou concurs FleetBoard Drivers League

Mii de soferi ai camioanelor Mercedes-Benz din intreaga lume isi vor demonstra abilitatile de conducere preventiva si ecologica, utilizate in munca lor de zi cu zi alaturi de FleetBoard. Inregistrarea pentru traditionala FleetBoard Drivers League este deschisa din data de 1 mai pana in data de 31 mai, 2011, pe site-ul www.driversleague.com. Cei mai buni soferi din fiecare tara se vor califica pentru finala din septembrie.

Clasificarile se bazeaza pe nota acordata stilului de conducere de catre sistemul FleetBoard Analiza Performantei.

Incepe un nou concurs FleetBoard Drivers League

Acesta este compus dintr-o serie de factori, precum stilul preventiv de conducere, schimbarile treptelor de viteza, dar si comportamentul de franare si, luand in considerare gradul de dificultate, ofera o analiza obiectiva a utilizarii camionului.

Cel mai bun sofer din fiecare tara se va califica in captivanta finala din septembrie. In acel moment, in urma unor probe practice speciale, cel mai bun sofer de camion Mercedes-Benz din lume va fi incoronat.

Premiul I: Doua persoane la Madrid pentru o saptamana, pentru a urmari campionatul european de curse pentru camioane, din data de 2 octombrie, 2011, din Jarama. Aceasta include bilete pentru cursa, dar si asigurarea transportului si cazarii cu demipensiune.

Premiul al II-lea: Bilete VIP la DTM pentru cursele finale din 22 – 23 octombrie, la circuitul din Hockenheimring, incluzand acces la zonele VIP, servicii exclusive de catering si cazarea peste noapte pentru doua persoane, din partea Mercedes-Benz TrailerAxleSystems.

Premiul al III-lea: Un set de patru anvelope – de iarna sau de vara –pentru un autoturism, din partea MICHELIN.

Companiile ai caror soferi s-au plasat pe locurile al doilea si al treilea vor primi fiecare cate un set de sase anvelope destinate camioanelor – dispunand de profilele Michelin X Energy SAVERGREEN XF si XD. Toti ceilalti finalisti FleetBoard Drivers League vor primi ceasuri de inalta calitate din partea Michelin.

Din aceeași categorie...

Back to top button