Utilitare ușoare

INDCAR va produce noua gamă de minibuze urbane IVECO Daily Access

Acestea vor fi dedicate exclusiv aplicațiilor de transport urban și periurban.

IVECO BUS a semnat un contract cu INDCAR pentru producția, sub marca IVECO, a modelelor Daily Access, o nouă gamă de minibuze urbane cu intrare joasă.

IVECO BUS va colabora cu carosierul INDCAR pentru dezvoltarea și producția noii game Daily Access, dedicată exclusiv aplicațiilor de transport urban și periurban. Primele livrări sunt programate pentru începutul anului 2022.

INDCAR va produce noua gamă de minibuze urbane IVECO Daily Access

Modelele urbane Daily Access vor fi alimentate cu gaz natural și compatibile cu biometan, pentru emisii de CO2 și mai reduse. Gama Daily Access va beneficia de pachetul complet de servicii al mărcii. Clienții vor putea folosi soluțiile digitale IVECO ON.

VEZI ȘI: Gruber Logistics a achiziționat 100 de camioane IVECO S-Way cu LNG

”Suntem foarte mândri de noua noastră gamă de vehicule Daily Access, care se integrează în portofoliul nostru pentru transport urban și ne va permite să întâmpinăm cererile tot mai mari din acest segment. Noile modele vor combina experiența INDCAR cu angajamentul IVECO Bus pentru tehnologia gazului natural, în numele eficienței și productivității eco-sustenabile”, a declarat Gauthier Remember, responsabil pentru gamele de mini și midibuze al IVECO.

”Suntem încântați de încrederea acordată de IVECO pentru competența, capacitatea de producție și expertiza în domeniul minibuzelor”, a spus și Gaël Queralt, CEO al INDCAR.

Din aceeași categorie...

Back to top button