Siguranta

Indicatorele de prezon cresc siguranța în exploatare

Indicatorele de prezon au fost dezvoltate pentru a oferi o indicație vizuală directă asupra slăbirii prezoanelor roților camioanelor.

Utilizate inițial în Marea Britanie, indicatorele de prezon au devenit extrem de populare în întreaga lume. Indicatorul de prezon este un produs de baza din gama Checkpoint, înregistrând o creștere la nivel global.

Indicatorul de prezon este oferit într-o gama foarte largă de dimensiuni pentru a acoperi aplicații din domeniul vehiculelor comerciale (grele și ușoare), industrial, agricol, militar și feroviar.

Funcțiile principale

Furnizează o indicație vizuală clară asupra slăbirii prezoanelor sau supra încalzirii roții, deosebit de utilă în cazul autoutilitarelor. De asemenea, oferă un suport real pentru păstrarea siguranței în trafic oferind o imagine vizuală clară celorlalți participanți în trafic.

Principalele beneficii

Oferă siguranță îmbunatatita a echipamentelor la care prezoanele reprezintă o componentă structurală critică cum ar fi roțile vehiculelor și facilitează ușurință verificării vizuale pentru a localiza problemele. Reducerea costurilor de întreținere care rezultă din localizarea exactă a slăbirii prezoanelor sau supraîncălzirii roților și a timpilor de nefunctionalitate.

Detalii tehnice

Indicatoarele de prezon Checkpoint sunt fabricate din polimeri de cea mai înalta calitate și sunt rezistente la umiditate/apă, sare și alte soluții antiderapante, ulei, detergenți și mulți alți solvenți comuni. Temperatura de topire a materialului produs standard este de 125°C.

Indicatorul de prezon este disponibil în două mărimi de (32 mm și 33 mm) și în mai multe variante de culori (galben fluor, negru, albastru, gri-kaki, verde, portocaliu, gri-argintiu, alb și galben).

Din aceeași categorie...

Back to top button