Indicatorele de prezon cresc siguranta in exploatare

Produsele Checkpoint au fost dezvoltate pentru a oferi o indicatie asupra slabirii prezoanelor de pe vehicule. Acest concept de siguranta s-a extins treptat din Marea Britanie in intreaga lume. Indicatorul de prezon este un produs de baza din gama Checkpoint, inregistrand o crestere la nivel global. Indicatorul de prezon este oferit intr-o gama foarte larga de dimensiuni pentru a acoperi aplicatii din domeniul vehiculelor comerciale (grele si usoare), industrial, agricol, militar si feroviar.

Functiile principale
Furnizeaza o indicatie vizuala clara asupra slabirii prezoanelor sau supra încalzirii rotii, deosebit de utila in cazul autoutilitarelor. De asemenea, ofera un suport real pentru pastrarea sigurantei in trafic oferind o imagine vizuala clara celorlalti participanti in trafic.

Principalele beneficii
Ofera siguranta îmbunatatita a echipamentelor la care prezoanele reprezinta o componenta structurala critica cum ar fi rotile vehiculelor si faciliteaza usurinta verificarii vizuale pentru a localiza problemele. Reducerea costurilor de intretinere care rezulta din localizarea exacta a slabirii prezoanelor sau supraincalzirii rotilor si a timpilor de nefunctionalitate.

Detalii tehnice
Indicatoarele de prezon Checkpoint sunt fabricate din polimeri de cea mai inalta calitate si sunt rezistente la umiditate/apa, sare si alte solutii antiderapante, ulei, detergenti si multi alti solventi comuni. Temperatura de topire a materialului produs standard este de 125°C. Indicatorul de prezon este disponibil in doua marimi de (32 mm și 33 mm) si in mai multe variante de culori (galben fluor, negru, albastru, gri-kaki, verde, portocaliu, gri-argintiu, alb si galben). In Romania, indicatoarele de prezon Checkpoint sunt comercializate de Fomco.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.