Informații noi despre Mercedes-Benz Clasa V facelift

Informații noi despre Mercedes-Benz Clasa V facelift

În urmă cu câteva luni, Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea revizuită a lui Clasa V.

Mercedes-Benz Clasa V facelift va putea fi admirat în premieră de publicul larg în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care va avea loc în prima parte a acestei săptămâni. Între 10 și 22 septembrie, vizitatorii târgului din Frankfurt vor întâlni Mercedes-Benz Clasa V facelift în cadrul standului producătorului german.

Odată cu acest eveniment, Mercedes-Benz a decis să vină și cu o galerie foto completă a lui Clasa V facelift pe care o puteți parcurge la finalul articolului.

Modelul constructorului german poate fi deja comandat pe piețele din Europa, prețul de pornire în Germania fiind de 36.990 de euro cu TVA.

Cea mai imoprtantă noutate în materie de motorizări a fost introducerea noului propulsor diesel OM 654 cu patru cilindri. Acesta va fi regăsit pe versiunea V300d și produce 239 de cai putere. Consum mediu anunțat de nemți este de 6.0 litri la 100 de kilometri, iar emisiile de CO2 ajung până la 157 de grame per kilometru.

VEZI ȘI: Austria a anunțat că majorează tarifele pentru taxele de drum și poluare

Versiunea echipată cu acest motor va fi cuplată la o transmisie automată cu 9 rapoarte, o premieră pentru gama Clasa V. Tot pentru prima dată, clienții se vor bucura de sistemul Active Brake Assist, o tehnologie de frânare automată de urgență.

La interior, Mercedes-Benz Clasa V mizează pe detaliile pe care deja le-am tot văzut la nivelul noii game de modele compacte. Ecrane generoase atât pentru sistemul de infotainment, cât și pentru instrumentarul de bord, finisaje de top și accesorii moderne.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.