innogy și DKV vor să creeze un nou jucător pe piața de mobilitate electrică

innogy și DKV vor să creeze un nou jucător pe piața de mobilitate electrică

innogy și furnizorului de servicii de mobilitate DKV, intenționează să ofere servicii complete de e-mobilitate pentru operatorii de flote comerciale din întreaga Europă.

Cele două companii intenționează să înființeze un joint-venture în acest scop, care să combine punctele forte ale fiecărei companii în vederea dezvoltării ulterioare.

Această intenție a fost confirmată odată cu semnarea primului memorandum, joint-venture-ul trebuind să fie aprobat de autoritățile specifice.

Cei de la innogy anticipează o creștere semnificativă a mobilității electrice în următorii doi ani, în special în segmentul clienților business.

Serviciile oferite de fiecare companie sunt complementare.

În ultimii ani innogy s-a dedicat dezvoltării tehnologiei de încărcare de ultimă oră. Compania oferă un portofoliu amplu de infrastructură și servicii de încărcare pentru operatorii de flote, clienții corporativi și din retail, precum și pentru sectorul public.

Cu o rețea de aproximativ 7.000 de stații de încărcare, innogy este unul dintre principalii operatori de infrastructuri de încărcare din Europa. Acesta utilizează o platformă informatică eficientă și măsurabilă pentru a asigura facturarea bazată pe consum pentru procesele de încărcare a vehiculelor electrice.

VEZI ȘI: Volvo FL Electric va intra în producția de serie începând cu 2019

Fiind unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din Europa, DKV Euro Service are zeci de ani de experiență în domeniul mobilității convenționale.

Compania gestionează servicii de facturare pentru 170.000 de clienți, care acoperă alimentarea, taxele rutiere și încărcarea EV, precum și o rețea de 7.000 de stații publice de încărcare.

Viitorul joint-venture oferă beneficii atât clienților din retail, cât și clienților corporativi, precum și operatorilor de flote cu vehicule electrice sau flote de vehicule hibride.

Angajații vor putea să-și reîncarce vehiculele, indiferent de furnizorul de servicii, costurile fiind centralizate într-o singură factură.

Taxele de drum sau serviciile de spălare ale mașinilor pot fi, de asemenea, facturate cu ajutorul acestui sistem.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.