Int. Transporte Popovici a achiziționat 101 camioane MAN TGX 18.480

Int. Transporte Popovici a achiziționat 101 camioane MAN TGX 18.480

În 2016, Int. Transporte Popovici a achiziționat 101 camioane MAN TGX 18.480 4×2 BLS de la MHS Truck & Bus Group, unic importator MAN în România.

MHS Truck & Bus Group și-a continuat ofensiva de vânzări începută la sfârșitul lui 2015 pe piața locală, prin semnare unui contract de 101 camioane MAN TGX 18.480 4×2 BLS cu Int. Transporte popovici din Ozun-Chilieni (jud. Covasna), care timp de două decenii şi-a desfăşurat activitatea bazându-se pe calitatea mărcii MAN.

Flota de 101 camioane este alcătuită din unităţi MAN TGX 18.480 4×2 BLS. Cabina XLX cu aer condiţionat special configurată pentru şoferii de transport pe distanţe lungi, motorul D26 cu un cuplu de 2.500 Nm, sistemele MAN de îmbunătăţire a costurilor EfficientCruise şi EfficientRoll precum şi sistemele MAN de siguranţă.

Dintre acestea amintim de programul electronic de stabilitate (ESP), asistenţa pentru frânarea de urgenţă (EBA) şi sistem de asistenţă la părăsirea benzii de rulare (LGS).

O parte dintre cele 101 unităţi au fost livrate pe parcursul anului 2016, ultimele 15 unităţi ale flotei fiind livrate la începutul lunii februarie 2017 la sediul companiei din Ozun-Chilieni.

De-a lungul activităţii noastre de 20 de ani am lucrat în mod constant cu MAN, partenerul şi furnizorul nostru pentru mijloace de transport. În 2016 am decis să achiziţionăm 101 autotractoare de la importatorul MAN din România – MHS Truck & Bus Group. […] Suntem mulţumiţi nu numai de calitatea produselor lor ci şi de serviciile lor pe care de altfel ne bazăm dezvoltarea activităţii noastre de transport.

Sarolta Bara, Director General al Int.Transporte Popovici

În ceea ce privește soluțiile de finanțare, compania covăsneană a ales creditul extern și leasing operaţional oferite prin intermediul MAN Finance din România.

Suntem foarte mulţumiţi să lucrăm cu un partener de succes şi de încredere, căruia îi oferim întregul nostru suport.

Miloš Vujanović, CEO al MHS Truck & Bus Group România, importatorul MAN în România

Compania Int. Transporte Popovici opereză în segmentul de transport internaţional din 1997 şi oferă o gamă variată de servicii de transport de la cel pentru bunuri de larg consum până la cel specializat (ex. transport frigorific sau marfa vrac). Compania transportă mult în tări precum Austria, Germania, Olanda, Franța, Italia și Grecia.

Follow #infotrucker

1 comentariu

 1. Avatar

  Paraipan

  14/05/2017 at 9:32 PM

  Ar trebui sa adaugati o eticheta acestui articol despre „Int.Transporte popovici”: DUMPING SOCIAL.
  „Naravurile vechi dispar greu” zice o vorba. https://www.youtube.com/watch?v=57AZ6tJFLOQ
  Nimic nu-i indreptateste pe cei din Ozun sa profite ilegal din munca „iobagilor” de pe camioane.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.