Companii de transport

Int. Transporte Popovici a achiziționat 20 de MAN TGX 18.510 de nouă generație

La începutul lui 2021, MHS Truck & Bus Group a livrat către compania Int. Transporte Popovici 20 de camioane MAN TGX 18.510 de nouă generație.

Compania, care opereză în segmentul de transport rutier internaţional din 1997, a achiziționat, la sfârșitul anului trecut, o flotă de 20 de unități ale noii generații de camioane MAN pentru transport pe distanțe lungi.

Int. Transporte Popovici a achiziționat 20 de MAN TGX 18.510 de nouă generație

Cele 20 de camioane MAN TGX 18.510 4×2 BL SA, achiziţionate de la MHS Truck & Bus Group, au cabină GM, echipată cu 2 paturi și deflectoare de aer – dedicată pentru cursele pe distanţe lungi, motor D26 de 510 CP și cuplu de 2.600 Nm, sisteme MAN de îmbunătăţire a costurilor, precum pilot inteligent EfficientCruise, TipMatic cu retarder şi sisteme MAN de siguranţă.

Acestea reprezintă combinaţia optimă pentru o flotă de vehicule economică şi eficientă.

De asemenea, pentru un plus de confort al șoferului, interiorul cabinei este dotat cu scaune confort cu suspensie pneumatică, suport lombar și umeri, sistem media cu ecran de 7inch, MAN Smart Select, Navigație, MAN EasyControl, sistem climatronic, climatizare în staționare și frigider de 41 de litri.

Șoferii au la dispoziție un spațiu total de depozitare de 990 de litri, dintre care un sertar sub pat de 53 de litri, trei compartimente de depozitare deasupra parbrizului, ladă în stânga și în dreapta cu acces din interior și din exterior.

VEZI ȘI: IRU solicită statelor UE să nu introducă restricții pentru transportul rutier de mărfuri

“Noua generație de camioane MAN ne-a atras atenția atât prin avantajele pe care le oferă pentru activitatea noastră de transport cât și pentru șoferii noștri. Aceasta întrunește toate caracteristicile necesare în ceea ce privește eficiența consumul de combustibil și asigurarea confortului șoferilor, în mediul lor de lucru. Suntem mulţumiţi nu numai de calitatea camioanelor ci şi de serviciile oferite de MHS Truck & Bus Group pe care, de altfel, ne bazăm dezvoltarea activităţii noastre de transport.”, a declarat Sarolta Bara, Director General al companiei Int.Transporte Popovici S.R.L.

Int. Transporte Popovici a achiziționat 20 de MAN TGX 18.510 de nouă generație

„Ne bucurăm să continuăm parteneriatul nostru alături de compania  Int. Transporte Popovici și, de asemenea, ne bucură, faptul că aceasta a ales să fie printre primii utilizatori ai noii generații de camioane MAN. Astfel, partenerul nostru, Int. Transporte Popovici, beneficiază de o flotă modernă, adaptată industriei transporturilor, care, facilitează munca de zi cu zi, atât a companiei lor cât și a șoferilor lor.” a declarat Elena Claudia Iordache, CEO al MHS Truck & Bus, distribuitorul MAN în Romania.

Noua generație de camioane MAN, lansată la începutul anului trecut, a fost premiată la nivel internațional cu o serie de distincții importante, cum ar fi premiul „Red Dot Design” pentru noua cabină și trofeul „International Truck of the Year 2021” pentru noul model MAN TGX. De asemenea, conform testelor TÜV, noua generație de camioane MAN economisește cu până la 8.2 % mai mult combustibil în comparație cu vechea generație.

Compania Int. Transporte Popovici oferă o gamă variată de servicii de transport de la cel pentru bunuri de larg consum până la cel specializat (ex. transport frigorific sau marfă vrac).

Din aceeași categorie...

Back to top button