infotraficTop News

Interdicție de circulație pentru camioane între Sterzing și Brenner

Interdicție de circulație pentru camioane pe autostrada A22 Brenner, între Sterzing și Brenner, în zilele de 3 octombrie și 26 octombrie 2022.

Camera de Comerț din Bolzano a anunțat că în data de 3 octombrie 2022, între orele 12:00 și 22:00, a fost instituită o interdicție de circulație pentru camioane (greutatea totală peste 7,5 tone) pe autostrada A22, în direcția nord, de la Sterzing până la Brenner.

Interdicție de circulație pentru camioane între Sterzing și Brenner

Această interdicție de circulație pentru camioane din pasul Brenner se aplică în cazul călătoriilor a căror destinație este Germania sau la care trebuie să se ajungă prin Germania.

Interdicția de circulație din 26 octombrie 2022 afectează secțiunea de autostradă de la Sterzing până la frontiera de stat Brenner și se aplică tuturor vehiculele de transport de mărfuri cu o greutate totală mai mare de 7,5 tone care se îndreaptă spre nord.

Departamentul de poliție rutieră din Trentino Alto Adige și Belluno și Secția de poliție rutieră din Bolzano sunt însărcinate cu executarea decretului de interdicție a circulației pentru camioane.

VEZI ȘI: Tunelul Mont-Blanc va fi închis complet traficului în perioada 17 octombrie – 7 noiembrie

Vehiculele pentru transportul de mărfuri cu o greutate totală mai mare de 7,5 tone, care circulă deja pe autostrada Brenner în provincia Bolzano în momentul intrării în vigoare a interdicției de circulație, trebuie să oprească în parcarea SA.DO.BRE din Vipiteno sau în alte parcări de-a lungul autostrăzii A22 Brenner de pe teritoriul municipal al localităților limitrofe prevăzute cu locuri de parcare, care vor fi puse la dispoziție de compania „Autobrennero Spa”, în conformitate cu propunerea Poliției rutiere locale – precum și în locurile pe care aceeași poliție rutieră va decide să le impună în funcție de situația contingentă.

Excluderi de la interdicția de circulație

Sunt excluse de la interdicția de circulație camioanele utilizate exclusiv pentru transportul de animale pentru sacrificare, produse alimentare perisabile, furnizarea de băuturi în zonele de vacanță, pentru reparații urgente, salvare, asistență rutieră, intervenții de urgență, vehicule și parcurile de vehicule utilizate de proprietarii de drumuri pentru controlul și întreținerea traficului, a vehiculelor pentru poliției, a serviciilor de colectare a deșeurilor, a serviciilor de transport de călători pentru serviciul regulat, precum și de linie utilizate de armată și vehicule agricole.

De asemenea, sunt exceptate de la interdicție camioanele care efectuează transport combinat rutier-feroviar și fac dovada unei rezervări care conține detalii privind numărul de înmatriculare al vehiculului, data și ora trenului pentru care a fost făcută rezervarea.

Din aceeași categorie...

Back to top button