Interdicție de circulație pentru camioane pe podul Salzbachtal de pe A 66

Interdicție de circulație pentru camioane pe podul Salzbachtal de pe A 66
La finalul săptămânii trecute, poliția germană a instalat pe podul Salzbachtal de pe A 66 două radare de supraveghere pentru a controla interdicția de circulație pentru camioanele mai mari de 7.5 tone.

De la 1 iulie, camioanele cu o greutate mai mare de 7.5 tone nu mai au voie să treacă pe podul Salzbachtal de pe A 66 în direcția Frankfurt, deoarece acesta va fi reabilitat, iar o mare parte din el va fi reconstruit de la zero.

Interdicție de circulație pentru camioane pe podul Salzbachtal de pe A 66

În timpul primelor lucrări de reabilitare s-au făcut niște greșeli de construcție, acesta devenind și mai instabil. Tocmai de aceea, autoritățile din Hessen au decis să interzică circulația camioanelor pe acest pod. În plus, circulația în direcția Frankfurt se va face pe o singură bandă, ceea ce creează numeroase ambuteiaje.

Încălcarea interdicției de circulație pentru camioane va fi sancționată cu o amendă de 500 de euro și suspendarea dreptului de a mai conduce pentru o perioadă de două luni.

Poliția a mărit cuantumul amenzilor și al perioadei de suspendare a permisului, deoarece în trecut mulți șoferi de camioane preferau să plătească amenda pentru a evita ocoale și, implicit, întârzieri ale livrărilor.

VEZI ȘI: Germania pregătește o plângere la UE împotriva Austriei

De cele mai multe ori șoferii de camion ignoră avertismentele și semnalele pentru drumurile ocolitoare încercând să iasă cât mai târziu de pe A 66, ceea ce duce și la mai multe probleme în trafic.

Polițiștii au anunțat că în cazul încălcării restricției vor aplica maximul de amendă și interdicție de circulație.

 

 

 

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.