infotraficTop News

Interdicțiile introduse de Tirol aruncă în haos traficul de camioane

Posibil blocaj al traficului de camioane între regiunea Tirol și nordul Italiei în perioada 2 - 4 iunie.

Autoritățile din Tirol au impus miercuri, 2 iunie, o interdicție de circulație ”spontană” pentru camioane pe autostrăzile A12 (Inntal) și A13 (Brenner). Motivul oficial invocat a fost Ziua Națională a Italia, care este miecuri, 2 iunie.

Însă, în acest context, regiunea Tirol este amenințată de un blocaj imens de trafic, joi, 3 iunie, când în Austria și Germania se sărbătorește Corpus Christi (Trupul și Sângele Domnului).

Interdicțiile introduse de Tirol aruncă în haos traficul de camioane

Pentru a previni un blocaj imens de camioane în partea austriacă, interdicția de circulație pe autostrăzile A12 (Inntal) și A13 (Brenner) va intra în vigoare miercuri, 3 iunie, începând cu ora 9:00 AM – pentru toate camioanele care au ca destinație Italia. În acest scop, interdicția corespunzătoare de circulație a camioanelor (pe timp de noapte) intră în vigoare miercuri, 2 iunie, începând cu ora 22:00 PM.

Iar, ca tabloul unui posibil dezastru de trafic să fie complet, autoritățile din Tirol au anunțat că următorul control în bloc al camioanelor, la Kufstein, va fi vineri, 4 iunie, începând cu ora 5:00 AM.

VEZI ȘI: Șofer de camion mort într-un accident rutier, în Cehia

Practic, acest lucru înseamnă că circulația camioanelor între Tirolul austriac și nordul Italiei este restricționată semnificativ sau aproape complet paralizată de miercuri, 2 iunie, începând cu 9:00 AM până vineri, 4 iunie, când se termină controlul în bloc al camioanelor.

Christina Scheib, ambasador BGL și șofer de camion, a reacționat la această situație printr-un comentariu pe rețeaua de socializare Facebook.

Interdicțiile introduse de Tirol, aruncă în haos traficul de camioane

”Nici tirolezul, nici italianul nu sunt interesați oricum! Se transportă numai pe spatele șoferilor de camion. Toată lumea își dorește mâncarea, bunurile și se comandă mereu mai mult! Dar cel mai prost cade întotdeauna șoferul de camion!”

Din aceeași categorie...

Back to top button