Știri

Intervenția curajoasă a șoferului unui camion a salvat o viață, pe un drum din Germania

Intervenția curajoasă a șoferului unui camion a salvat viața unei alte persoane care și-a pierdut cunoștința la volanul automobilului personal, pe un drum din Germania.

Luni, 8 februarie, în jurul orei 8:00 AM, un echipaj de poliție din regiunea Rhein-Kreis Neuss a ajuns la locul unui incident auto în care erau implicate două vehicule, un camion și un autoturism.

Intervenția curajoasă a șoferului unui camion a salvat o viață, pe un drum din Germania

Ceea ce părea inițial un accident de circulație s-a dovedit a fi o intervenție curajoasă a șoferului de camion, pentru a salva viața persoanei aflate la volanul autoturismului.

În vârstă de 49 de ani, șoferul camionului angajat la o firmă de transport din regiune circula pe strada Tucherstraße, când a văzut un autoturism care pendula necontrolat în fața sa și se lovea din când în când de bariera de protecție de pe marginea drumului. Acesta a realizat că persoana aflată la volanul vehiculului în derivă are o problemă medicală, astfel că, a decis să intervină pentru a-l opri.

Cu ajutorul camionului său a reușit să lipească autoturismul de bariera de protecție de pe marginea drumului și să-l frâneze până la oprirea completă. După ce l-a oprit, acesta a apelat serviciul de urgență și a solicitat intervenția medicilor și a poliției.

VEZI ȘI: Șofer de camion „kamikaze” suprins de o cameră de bord în Elveția

Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat că șoferul autoturismului, o femeie în vârstă de 57 de ani, și-a pierdut cunoștința la volan, din motive necunoscute pentru moment, și nu a mai putut controla vehiculul. În momentul intervenției, aceasta era conștientă, dar a fost transportată de urgență la spital pentru investigații amănunțite.

Din aceeași categorie...

Back to top button