Trailer

Intrusion Detection, cea mai sigură remorcă de camion

ZF, Sioen Industries și Securitas și-au unit forțele cu producătorul de prelate Roland pentru a crea, cu ajutorul sistemului Intrusion Detection, cea mai sigură prelată de remorcă.

Partenerii au dezvoltat o prelată inteligentă, multistrat, cu conductivitate încorporată. Dacă prelata este perforată, sistemul va declanșa automat o alarmă.

Intrusion Detection, cea mai sigură remorcă de camion

Sistemul poate fi aplicat pe uși, laterale și plafoane, pentru o siguranță la 360 de grade. Sistemul este compatibil cu remorci frigorifice, cutii de placaj, containere și remorci cu prelată. El poate fi aplicat atât pentru remorci noi, cât și pe cele existente.

Sistemul se vrea o soluție la fenomenul de furturi de marfă din remorci. ZF controlează tehnologia prin intermediul sistemului TX-TRAILERGUARD al mărcii Transics.

Soluția poate fi combinată cu o altă tehnologie din portofoliul ZF, WABCO OptiLock ELB-Lock. Sistemul wireless de închidere electrică a ușilor monitorizează de la distanță și operează ușile remorcii cu diferiți senzori și alarme.

Intrusion Detection, cea mai sigură remorcă de camion

”Prin combinarea tehnologiei noastre Side Curtain cu expertiza Sioen, soluțiile digitale avansate ale ZF și suportul 24/7  oferit de Securitas, putem livra o soluție unică pentru siguranța remorcilor”, a declarat Sean Spelman, șef de produs al Roland.

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull a livrat 500 de proțapuri pentru combinații EcoDuo

Sistemul Intrusion Detection este o soluție complet operațională, testată deja de companii de transport de top, precum H. Essers, Wallenborn și Soncotra. H. Essers a investit masiv în soluții de securitate în ultimii ani, ajungând la peste 1.000 de unități în prezent.

”Când vine vorba de securitate, trebuie luate în calcul trei aspecte. Primul și cel mai important este alegerea hardware, pentru a ne asigura că orice încercare de furt este detectată instant. În al doilea rând este software-ul, iar în al treilea rând este modul în care trebuie rezolvată problema. Oferim clienților un turn de control care monitorizează marfa în permanență și, în caz de nevoie, apelează la o rețea europeană de intervenții”, a declarat Christopher van den Daele, Business Unit Manager la H. Essers.

Din aceeași categorie...

Back to top button