BusTop News

Isuzu Kendo CNG distins în cadrul Sustainable Bus Award 2022

Prietenos cu mediul, Isuzu Kendo CNG a fost distins cu titlul de „Autobuzul durabil al anului” în cadrul Sustainable Bus Award 2022.

Anadolu Isuzu, una dintre cele mai importante mărci de vehicule comerciale din Turcia, continuă să obțină succes la nivel mondial cu vehicule sale ecologice și inovatoare.

Isuzu Kendo CNG distins în cadrul Sustainable Bus Award 2022

Dezvoltat de Anadolu Isuzu pentru a răspunde cel mai bine cerinței clienților de pe piețele naționale și internaționale, Kendo CNG a fost distins cu titlul de „Autobuzul durabil al anului” la categoria “InterCity” din cadrul Sustainable Bus Award 2022, primul și singurul premiu european care recunoaște sustenabilitatea în domeniul autobuzelor și autocarelor, co-organizat de șapte publicații prestigioase din Italia, Franța, Marea Britanie, Germania, Spania, România și Slovenia.

Format din experți internaționali, juriul Sustainable Bus Award evaluează vehiculele selectate pe lista scurtă pe baza diverșilor factori precum design, eficiență a combustibilului, emisii, siguranță, confort, zgomot, reciclabilitatea componentelor și angajamentul general de mediu al producătorului.

Nominalizat de juriul Sustainable Bus Award printre alți candidați puternici pe segmentul interurban, Isuzu Kendo 13 CNG a înreușit să se impună.

Isuzu Kendo: O opțiune de transport prietenoasă cu mediul

Cu o lungime de 13 metri, Isuzu Kendo CNG este primul și singurul vehicul din acest segment care a fost fabricat în Turcia. În plus, Isuzu este una dintre cele trei mărci de top din Europa în acest segment. Kendo CNG, care a reușit să-și reducă emisiile la niveluri acceptabile grație propulsorului cu CNG, compatibil 100% cu biogaz, a fost proiectat pentru transportul de-a lungul rutelor scurte interurbane și lungi între orașe.

Produsă special pentru transportul personalului și al studenților, gama Kendo se remarcă și datorită eficienței consumului de combustibil și a capacității mari de bagaje. Cu un volum de bagaje de 7,5 metri cubi, Kendo poate servi și în transportul turistic datorită confortului și funcționalității sale ridicate.

VEZI ȘI: Hidrogenul verde va fi insuficient mulți ani de acum încolo, spun experții

Dezvoltat la centrul de cercetare și dezvoltare al lui Anadolu Isuzu și echipat cu sisteme de securitate inteligente, Isuzu Kendo face diferența în segment prin panoul de instrumente multifuncțional și funcțiile de autodiagnosticare. Modelul oferă o ergonomie de top cu zone confortabile pentru șofer și pasageri. De asemenea, Isuzu Kendo oferă operatorilor un avantaj semnificativ cu sistemul său de notare a șoferului și a șoferului.

Proiectat de Biroul de Design Anadolu Isuzu și remarcându-se prin caroseria aerodinamică, semnalizatorul dinamic cu LED-uri și lămpile de zi, panoul de instrumente digital și liniile inovatoare, Kendo a primit două premii majore de la autoritățile internaționale prin designul său unic: „Gold A” Design Award” la A’Design Award & Competition din Italia în 2020 și „Product Design Award” la BigSEE Awards în 2021, organizate pentru a încuraja creativitatea în toată Europa.

Tuğrul Arıkan: „Ne propunem să creăm valoare durabilă pentru societate și mediu.”

Comentând cu ocazia SBY 2022, directorul general Anadolu Isuzu, Tuğrul Arıkan, a spus: „Am plasat producția durabilă în centrul proceselor noastre de afaceri în serviciul obiectivului nostru de a crea valoare durabilă pentru societate și mediu. Cu ani de experiență în desfășurarea activităților de cercetare și dezvoltare pentru practici ecologice și tehnologii noi, suntem mândri să introducem vehicule mai ecologice în industria noastră. Lider în segmentul său și remarcându-se ca soluții de transport prietenoase cu mediul, sigure și moderne pentru orașele de astăzi, cu motorul său CNG, modelul nostru Kendo a fost desemnat “Autobuzul durabil al anului”, umplându-ne de mare mândrie și fericire. Acest premiu înseamnă că identitatea noastră durabilă și inovatoare și calitatea producției au fost recunoscute de un juriu format din experți internaționali. Ne vom continua eforturile de a ne baza realizările noastre naționale și internaționale și de a ne consolida în continuare poziția pe piețele internaționale cu modelele noastre inovatoare.”

Din aceeași categorie...

Back to top button