infotrafic

Italia a ridicat restricțiile de circulație pentru camioane din luna decembrie

Autoritățile din Italia au semnat un decret pentru ridicarea restricțiile de circulație pentru camioane din luna decembrie.

În prezent, întreaga lume încă se confruntă cu pandemia de COVID-19, sectorul de transport fiind cel care face legătura strânsă dintre producător și consumator.

Italia a ridicat restricțiile de circulație pentru camioane din luna decembrie

În plus, de-a lungul anului, în lunile în care populație statelor europene a rămas în case, transporturile au reușit să vină la timp și să ajute ca vitrinele magazinelor să fie pline.

În acest moment, pericolul nu a trecut, iar autoritățile din diverse state ale Europei propun o serie de modificări pentru ridicarea anumitor restricții de circulație pentru transportul rutier de mărfuri.

Recent, autoritățile din Italia au semnat un decret pentru ridicat restricțiile de circulație pentru camioane impuse în mod normal în luna decembrie.

VEZI ȘI: Poliția franceză îl caută pe șoferul iresponsabil al companiei Valatrans a.s.

Decretul de anulare a fost semnat de reprezentanții Ministerului Infrastructurii și Transporturilor și prevede următoarele: vehiculele de peste 7.5 tone vor putea circula în weekend-uri și de sărbătorile de sfârșit de an.

Mai precis, camioanele vor putea circula în zilele de: 13, 20, 25, 26 și 27 decembrie.

În același timp, autoritățile italiene anunță că redicarea interdicțiilor pentru vehiculele implicate în transportul internațional încă este în vigoare și va rămâne valabilă până la o nouă notificare.

Din aceeași categorie...

Back to top button