ȘtiriTop News

Italia: Restricții suplimentare pentru camioane pe autostrada A22 Brenner

Restricțiile sunt programate în zilele de 13 și 24 mai și 3 iunie.

Provincia Bolzano a introdus restricții suplimentare pentru camioane pe autostrada A22 Brenner, în lunile mai și iunie, în zilele de sărbătoare din Germania și Austria.

În lunile mai și iunie sunt programate mai multe zile libere în Austria și Germania, care vor cauza și interdicții de circulație pentru vehicule comerciale. Pentru a evita blocarea graniței italiene, Provincia Bolzano a introdus restricții de trafic similare în partea nordică a autostrăzii A22 Brenner.

Italia: Restricții suplimentare pentru camioane pe autostrada A22 Brenner

Retricția este valabilă între Vipiteno și granița cu Austria, pentru vehiculele de transport de marfă de peste 3,5 tone. Restricțiile suplimentare din Italia sunt programate joi (13 mai), luni (24 mai) și marți (3 iunie), între orele 00:00 și 22:00.

VEZI ȘI: Șoferii vor da note pentru condițiile oferite la rampele de încărcare din Germania

Vor fi excepții pentru anumite tipuri de transporturi, precum cele de mărfuri perisabile sau animale vii, dar și pentru camioanele care sunt programate să se îmbarce pe trenuri.

Vehiculele care sunt deja pe autostrada Brenner în provinci Bolzano la momentul intrării în vigoare al interdicției trebuie să se oprească în parcarea Sadobre din Sterzing.

Din aceeași categorie...

Back to top button