EconomicLogistica

Italtrans a achiziționat operatorul logistic Frigor Trasporti Orobico

Italtrans își lărgește gama de servicii oferite prin achiziția operatorului logistic Frigor Trasporti Orobico (FTO) din San Paolo d’Argon.

Italtrans, o companie lider în logistica și transportul produselor alimentare și pentru comerțul cu amănuntul la scară largă, a achiziționat compania Frigor Trasporti Orobico, specializată în logistica fructelor și legumelor, a produselor proaspete și foarte proaspete.

Italtrans a achiziționat operatorul logistic Frigor Trasporti Orobico

În prezent, în sectorul transportului de mărfuri din Italia este în desfășurare un proces de concentrare, care ar putea contribui la consolidarea capacității competitive a celor mai bune companii italiene din domeniu.

Un exemplu în acest sens este Italtrans, care a achiziționat recent operatorul logistic Frigor Trasporti Orobico, specializat în lumea fructelor și legumelor, a produselor proaspete și foarte proaspete.

Achiziția FTO este o mișcare strategică prin care Italtrans vizează un echilibru între lărgirea progresivă a serviciilor sale și păstrarea celui mai înalt nivel de calitate posibil.

VEZI ȘI: H.Essers a cumpărat compania italiană Romano Trasporti

„Comunitatea de valori și standarde de calitate va permite o sinergie virtuoasă, capabilă să ofere avantaje competitive clienților actuali și viitori, sporind eficiența și amploarea soluțiilor oferite, în continuarea parcursului de inovare care caracterizează ambele companii”, explică Laura Bertulessi, director general al Italtrans.

Italtrans a achiziționat operatorul logistic Frigor Trasporti Orobico

Gino Bellani, co-fondator al FTO, va continua să facă parte din structura acționariatului, pentru a garanta continuitatea operațiuniilor.

„Am ales să facem parte din cea mai importantă companie italiană care operează în sectorul nostru, tocmai pentru a garanta clienților și angajaților noștri continuitatea operațională și îmbunătățirea continuă, conform unui standard de calitate la cele mai înalte niveluri”, spune Gino Bellani, co-fondator al FTO.

Italtrans este o companie de transport și depozitare care oferă o gamă completă de servicii de la depozitare și manipulare până la livrare. Compania oferă servicii pentru orice tip de mărfuri de la alimente la temperatură ambientală și alimente la temperatură controlată (0 °C/+20 °C) la alimente congelate (-25 °C) și produse nealimentare. Compania deține 19 centre logistice în toată Italia în suprafață totală de 877.000 mp. De asemenea, compania deține o flotă de 730 de autotractoare, 1200 de semiremorci (frigorifice, prelată) și 70 de autoșasiuri.

Înființată în 1983, Frigor Trasporti Orobico are sediul operațional în San Paolo D’argon, provincia Bergamo, unde dispune de birouri și depozite în suprafață totală de 3.500 mp. De asemenea, FTO deține o flotă de 120 de semiremorci, 10 autotractoare și 90 de autoșasiuri.

Din aceeași categorie...

Back to top button