BusinessȘtiri

Iulian Alexe preia conducerea UTA România

UTA România, sucursala locală a grupului UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA), are un nou Country Manager.

Începând cu luna iunie, Iulian Alexe preia conducerea companiei, cu sediul în București, având ca prioritate dezvoltarea portofoliului de clienți și a activităților de vânzări ale companiei în România.

Iulian Alexe are o experiență foarte bogată în domeniul cardurilor de servicii, ocupând anterior diverse poziții de management în cadrul companiei emitente de tichete și carduri preplătite Edenred Romania, în care a lucrat în ultimii 7 ani. În calitate de Expense Management & Business Development Director al Edenred România, Iulian Alexe a coordonat dezvoltarea și lansarea în România a unei suite de soluții inovatoare, cum ar fi primele tichete de masă electronice, cu care Edenred a adus piața tichetelor de beneficii în era digitală.

Iulian Alexe preia conducerea UTA România

În noiembrie 2015, UTA a deschis operațiuni directe în Romania împreună cu partenerul său internațional Edenred, Iulian Alexe fiind responsabil cu dezvoltarea și implementarea operațiunilor pe piața locală.

Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti. Iulian Alexe și-a început cariera în cadrul companiei Vodafone, acumulând o experienţă de aproape 12 ani în management-ul relațiilor cu clienții.

VEZI ȘI: Noi rute intermodale din Italia spre Germania și Olanda

Grupul german UTA este unul dintre cei mai mari furnizori europeni de carduri de carburant și de servicii conexe pentru transportatorii de mărfuri și pasageri. Cardurile UTA asigură alimentarea cu carburant și servicii conexe, în peste 53.000 de locații afiliate, în 40 de țări. Cardurile UTA asigură și decontarea de taxe de drum, servicii de reparații auto, asistență de urgență și tractare și multe alte servicii pentru vehicule comerciale. În plus, UTA asigură servicii esențiale cum ar fi rambursarea de TVA și accize   la motorină, prin care companiile de transport își optimizează fluxurile de numerar.

Grupul UTA deservește peste 81.000 de companii client, are 400 de angajați si o cifră de afaceri anuală de 2.6 miliarde de euro.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button