Iveco a anunțat oficial lansarea lui Iveco Stralis XP

Iveco a anunțat oficial lansarea lui Iveco Stralis XP

Iveco a anunțat prin intermediul unei fotografii teaser postate pe pagina oficială de Facebook, că, maine, 16 iunie 2016, va lansa oficial noul Iveco Stralis XP, modelul de vârf al gamei de camioane grele.

Deși, specialiștii și jurnaliștii specializați speculează faptul că noul camion pentru distanțe lungi al italienilor nu va avea o cabină complet schimbată, ci este mai de grabă un facelift al actualului model, schițele “scăpate” pe diferite site-uri cu Iveco Stralis XP, dacă sunt reale, par să-i contrazică.

Noi, cei de la infotrucker.ro, sperăm că noul Iveco Stalis XP să aibă cât mai multe elemente preluate de pe Iveco Glider, camionul concept prezentat în urmă cu ceva ani în urmă în cadrul IAA Hanovra.

Iveco a anunțat oficial lansarea lui Iveco Stralis XP

Greu de spus câte elemente ar putea prelua noul Iveco Stralis XP de pe Glider, dar la cum îi știm pe italieni atunci când vine vorba de design și eficiență aerodinamică este foarte posibil ca acesta să împrumute ceva din blocurile optice, grila radiatorului sau chiar anumite linii fluide ale conceptului.

Pe lângă elementele exterioare noi, noul Iveco Stralis, va avea îmbunătățiri și la interior precum și un nou nume. Acesta va folosi denumirea XP, probabil de la “Extrem Performance”, sau nu.

Mai multe informații despre noul model veți putea citi mâine seară pe infotrucker.ro

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker