SportȘtiri

IVECO a devenit furnizorul oficial de camioane al echipei Alfa Romeo Racing

Camioanele IVECO vor transporta monoposturile Alfa Romeo Racing la toate etapele europene ale Formulei 1 din sezonul 2019.

IVECO a devenit furnizor oficial de camioane al echipei Alfa Romeo Racing pentru Grand Prix-urile din Europa. Din această postură, producătorul italian din Torino a livrat echipei italiene de Formula 1 mai multe camioane Stralis și van-uri Daily.

IVECO a devenit furnizorul oficial de camioane al echipei Alfa Romeo Racing

Evenimentul de livrare al vehiculelor de transport a avut loc în Elveția în prezența luiAxel Kruse, COO al Sauber Motorsport AG și Thomas Rücker, Business Director al IVECO Schweiz.

VEZI ȘI: 2.9 miliarde de kilometri sunt parcurși lunar de camioanele conectate Scania

Cele 12 camioane IVECO vor asigura transportul sigur și eficient al echipamentelor echipei Alfa Romeo Racing la toate etapele europene ale Formulei 1 din acest sezon.

Performanțele dovedite ale vehiculelor IVECO, fiabilitatea lor într-o gamă largă de condiții extreme, economia de carburant și TCO-ul scăzut au fost factori cheie în alegerea partenerului de camioane al Alfa Romeo Racing.

“Suntem mândri că am intrat în acest parteneriat cu Alfa Romeo Racing și vom furniza suport pentru transportul echipamentelor echipei”, a spus Thomas Rücker, Business Director al IVECO Schweiz.

De altfel, IVECO are o lungă tradiție în ceea ce privește parteneriatele din lumea sporturilor cu motor la nivel mondial, și în mod particular din lumea curselor auto, acolo unde camioanele sale transportă sau concurează.

“Este o plăcere să-i avem ca parteneri pe cei de la IVECO. Este esențial pentru ca în operațiunile noastre logistice din Formula 1 să ne putem baza pe vehicule de transport fiabile și sigure”, a spus Frédéric Vasseur, Team Principal Alfa Romeo Racing și CEO Sauber Motorsport AG.

Din aceeași categorie...

Back to top button