ȘtiriTehnologie

IVECO a lansat aplicația mobilă Easy Way dedicată șoferilor de camioane

Odată cu lansarea noului IVECO S-Way, producătorul din Torino a introdus și o suită de instrumente digitale, care să-i ajute pe șoferi în activitatea lor zilnică, una din acestea fiind Easy Way.

Noua aplicație mobilă Easy Way a fost dezvoltată pentru a îmbunătăți experiența de la bord a șoferilor profesioniști, permițându-le acestora să acceseze o mulțime de funcții prin intermediul telefonului mobil sau a tabletei.

IVECO a lansat aplicația mobilă Easy Way dedicată șoferilor de camioane

Cu ajutorul aplicației Easy Way șoferii vor putea, de exemplu, să controleze de la distanță o serie de funcții din cabină (iluminat, aer condiționat, sistem multimedia, uși, geamuri, închiderea centralizată).

De asemenea, aceștia vor putea activa serviciile Non-Stop Assistance sau Remote Assistance IVECO Service.

„Această aplicație nouă le permite șoferilor să controleze o mulțime de funcții chiar și atunci când aceștia nu se află în cabină”, a declarat Fabrizio Conicella, directorul departamentului de dezvoltare digitală din cadrul IVECO.

VEZI ȘI: Continental și Sennheiser au prezentat sistemul audio fără boxe pentru vehicul

În același timp, șoferul își va putea conecta telefonul la sistemul de infotainment al mașinii, astfel încât să folosească funcțiile smartphone-ului în timp ce conduc într-un cadru sigur.

Conform oficialilor Iveco, noua aplicație Easy Way este disponibilă atât în App Store (iOS), cât și în Google Play (Android OS).

Din aceeași categorie...

Back to top button