Camioane

IVECO a lansat ediția specială S-Way TurboStar

IVECO a prezentat ediția specială S-Way TurboStar, un omagiu adus modelului legendar (1984-1993), unul dintre cele mai inovatoare camioane din istorie.

Ediția specială IVECO S-Way TurboStar este echipată cu motorul Cursor 13 de 570 CP, transmisie automatizată HI-TRONIX cu 12 viteze, pachet aerodinamic, faruri LED, climatizare automată și climatizare de staționare.

IVECO a lansat ediția specială S-Way TurboStar

Designul lui S-Way TurboStar este o interpretare a modelului lansat în anii 80. Dominante fiind culorile roșu și gri metalizat, împreună cu dungile galben, roșu și albastru adaptate la forma lui S-Way.

O gamă de accesorii cromate disponibile și pentru modelul original, precum barele din spatele cabinei și din partea de jos a carenajelor laterale, jantele și mânerele ușilor, întregesc aspectul distinctiv.

Elementele metalice de la oglinzi și grilă, parasolarul generos sau bara cromată de pe plafon cu patru proiectoare completează designul ediției speciale.

VEZI ȘI: IVECO S-Way Shorturn, cap tractor compact cu manevrabilitatea lui Daily

Elementele vintage se regăsesc și la interior, dar interpretate într-o manieră modernă. Scaunele au tapițerie de catifea, la fel ca la originalul TurboStar. Logoul TurboStar se regăsește pe bord, scaune, perne și saltea.

Modelul IVECO TurboStar a fost lansat în 1984 ca un model ideal pentru transport pe distanțe lungi. Motorul de top al gamei era un diesel V8 de 420 CP. Până la înlocuirea cu EuroStar, în 1993, puterea de top a fost ridicată la 480 CP.

IVECO a lansat ediția especială S-Way TurboStar

Din aceeași categorie...

Back to top button