ȘtiriTransport 4.0

Iveco a lansat noua versiune a aplicației Dealer Locator

Noua versiune a aplicației Dealer Locator este disponibilă online, și permite utilizatorilor să localizeze cel mai apropiat centru de vânzări și service Iveco.

Pretutindeni. Iveco este peste tot în lume cu noua sa aplicație de localizare dealer” este sloganul care însoțește proiect recent de revizuire a aplicației de localizare dealer. În aplicație, la secțiunea „Find dealer” (găsește dealer), utilizatorii pot naviga pe o hartă pe tot ecranul care afișează informații cheie referitoare la centrele de vânzări și puncte de service Iveco. De asemenea, utilizatorii pot accesa o funcție de navigare, pentru a afla cum pot ajunge la cea mai apropiată locație selectată.

Aplicația este optimizată pentru toate tipurile de smartphone și tablete, și localizează poziția geografică a utilizatorilor imediat ce este pornită, pentru a le putea furniza acestora informațiile despre locația de interes și modul cum poate ajunge la aceasta.

Iveco a lansat noua versiune a aplicației Dealer Locator

Aplicația este prietenoasă cu utilizatorul, interfața intuitivă ajutând utilizatorii să facă o selecție printr-o serie activări de filtre, cum ar fi tipul dealerului, gama de vehicule sau serviciile de reparații, oferind în același timp posibilitatea de a contacta respectivul dealer în mod direct.

Încă o dată, Iveco confirmă rolul său de partener de afaceri, una din valorile cheie ale mărcii italiene, rămânând aproape de clienții săi și furnizând constant încredere, servicii prietenoase, asigurându-se că tuturor clienți Iveco li se oferă cele mai bune soluții potrivite cerințelor lor.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button