Utilitare ușoare

IVECO a lansat soluția telematică Fit & Connect pentru Daily

IVECO a lansat Fit & Connect, o soluție telematică atât pentru modele Daily noi, cât și pentru cele aflate deja în utilizare.

Dezvoltată în colaborare cu Targa Telematics, o companie de tehnologie specializată în dezvoltarea de soluții digitale în domeniul telematicii, mobilității inteligente și platformelor IoT pentru operatorii de mobilitate, IVECO Fit & Connect este disponibilă în gama de accesorii IVECO și poate fi instalată în orice moment și într-un mod simplu pe modelele Daily care nu au din fabrică o soluție telematică.

IVECO a lansat soluția telematică Fit & Connect pentru Daily

Soluția face posibilă instalarea unei soluții telematice pe vehiculele care nu au încă una, oferind astfel servicii personalizate clienților IVECO Daily pentru a optimiza performanța vehiculului și experiența de conducere, spun italienii.

Disponibilă momentan în Italia, Franța și Spania, Fit & Connect vine cu o gamă largă de beneficii, de la optimizarea consumului de combustibil și a costului total de operare prin oferirea de rapoarte inteligente săptămânale despre performanțele de conducere, până la protecția vehiculului cu serviciul SVR (Stolen Vehicle Recovery), care permite clienților să localizeze și să recupereze vehiculul în caz de furt, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, în toată Europa.

VEZI ȘI: Spania a introdus semnalizarea voluntară a unghiurilor moarte ale vehiculelor comerciale

De asemenea, serviciul asigură maximizarea disponibilității vehiculului și reducerea costurilor de reparații prin serviciul de mentenanță proactivă, care conectează clientul la serviciile IVECO din camera de control și trimite din când în când notificări privind utilizarea.

Clientul poate achiziționa noul serviciu de la dealerul său și îl poate folosi imediat ce kit-ul IVECO Fit & Connect a fost montat pe vehicul. Odată semnat contractul, clientul va avea acces la serviciile dezvoltate de IVECO în parteneriat cu Targa Telematics.

Prin urmare, utilizatorul va fi conectat și va putea beneficia de serviciile inovatoare dedicate acestuia.

Din aceeași categorie...

Back to top button