Iveco a livrat primele grupului Gavio 30 de Stralis Hi-Road

Iveco a livrat primele grupului Gavio 30 de Stralis Hi-Road

Conform publicatiei Uomini e Trasporti, dealerul Iveco din Covemi de Tortona a livrat primele unitati Stralis Hi-Road grupului Gavio, unul din cele mai importante din Italia, cu operatiuni in sectorul de constructii, transport, logistica, inginerie si energie.

Cele 30 de unitati Iveco Stralis Hi-Road livrate grupului Gavio de Castelnuovo Scrivia fac patre dintr-o comanda totala de 250 de unitati ce trebuiesc livrate grupului italian pana in 2016. Intreaga comanda va fi onorata de dealerul Iveco din Covemi de Tortona. La ceremonia de livrare au fost prezenti, Pierre Lahutte ( Presedintele Iveco) si Marcello Gavio (Presedintele Grupului Gavio) si Luca Ubertazzo, proprietarul dealership-ului care a incheiat tranzactia. Cele 250 de unitati, in marea lor majoritate Iveco Stralis Hi-Road, model AT-440S46T/P, sunt cu program de intretinere si reparatii la 60 de luni.

Dialogul constructiv inceput in 2012 intre cele doua parti a stat la baza acestei importante tranzactii pentru producatorul de camioane din Torino. Iveco a fost singurul in masura sa inteleaga nevoile si sa tina cont de sugestii pentru a imbunatati produsul, cu scopul de a reduce consumului de combustibil si pentru a asigura un nivel de service eficient.

Iveco a livrat primele grupului Gavio 30 de Stralis Hi-Road

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker