IVECO a reluat producția de camioane și autoutilitare în Italia și Spania

IVECO a reluat producția de camioane și autoutilitare în Italia și Spania
IVECO a anunțat că a reluat producția de camioane și autoutilitare în uzinele sale din Spania și Italia, închise temporar în martie pentru a proteja angajații și a limita răspândirea COVID-19.

IVECO a reluat pe 4 mai activitatea de producție de autoutilitare în fabrica din Suzzara (Italia) în timp ce producția de camioane de la Madrid (Spania) și Brescia va fi reluată pe 11 mai. Tot atunci va reporni și fabrica de la Valladolid.

IVECO a reluat producția de camioane și autoutilitare în Italia și Spania

Italienii au discutat cu furnizorii de componente necesare producției de camioane și utilitare ușoare, asigurându-se astfel că nu vor exista probleme în furnizarea acestora, astfel încât să-și poată respecta angajamentul față de clienți.

“IVECO este gata reînceapă activitatea! Repornim producția de vehicule comerciale de care clienții noștri au nevoie pentru a ține flotele operabile pentru a îndeplini rolul important al transportului în economie”, a spus Thomas Hilse, Președinte IVECO

Deoarece sănătatea și siguranța angajaților, respectiv a clienților, este pe primul loc, IVECO a luat măsuri extinse pentru a garanta protecția acestora. Acestea includ igienizarea instalațiilor, stațiilor de lucru și sculelor, precum și furnizarea de echipamente de protecție personală, cum ar fi măști, viziere, mănuși și gel dezinfectant pentru mâini.

VEZI ȘI: Kässbohrer și Move Intermodal au eficientizat transportul bobinelor de oțel

De asemenea, pentru a se asigura că toți angajații pot menține distanțarea socială sigură în timpul lucrului, IVECO a reorganizate traseele de producție și fluxurile de lucru.

Odată cu repornirea producției, lansarea noului IVECO S-Way va continua, iar livrările către clienții care l-au comandat deja vor fi reluate.

Follow #infotrucker