Iveco castiga la dublu cu Daily si Daily Hi-Matic

Iveco castiga la dublu cu Daily si Daily Hi-Matic

Lupta pe segmentul de distributie usoara si curierat este din ce in ce mai apriga, astfel ca, orice titlu castigat de principali jucatori de pe piata utilitalelor usoare reprezinta un reper suplimentar si un atuu in vanzari.

Fara doar si poate, cel mai apreciat si premiat model din segmentul usor in 2015 este a treia generatie Iveco Daily, fiind cel mai bun produs al italienilor de pana acum. Noul Daily a reusit sa impresioneze nu numai juriul „International Van Of The Year” dar si alte numeroase forumuri europene.

Cei 25 de experti din sectorul livrarilor express, curierat si coletarie au decis, dupa ce au testat intreaga piata de autovehicule dedicate acestui segment, sa-i atribuie titlul de „Best KEP Transporter 2015” iar lui Iveco Daily Hi-Matic titlul de „Innovation Award”.

Iveco castiga la dublu cu Daily si Daily Hi-Matic

Putine industrii pun atat de mult accent  pe vehicule, cum pune piata de curierat, colatarie si livrari express. In urma unui comparativ cu vehicule din segment similare, specialistii din cadrul celor trei industrii importante i-au acordat lui Daily titlul de „Cea mai buna utilitara usoara” din Germania in 2015, deoarece are cel mai generos spatiu de incarcare din segment si o cabina spatioasa cu un nivel de confort ridicat gratie unui interior restilizat, ce aduce senzatia automobilelor de lux intr-un vehicul utilitar.

De asemenea, cheia succesului noului Daily a fost, noua cutie de viteze Hi-Matic, ce ofera soferilor si flotelor cea mai buna flexibilitate, eficienta, economie de combustibil din clasa sa. Dezvoltata de ZF, cel mai mare producator mondial de cutii de viteza si axe, Hi-Matic este prima transmisie automata cu opt trepte introdusa in segmentul comercialelor usoare.

Conform oficialilor Iveco, noua cutie de viteze permite schimburi mai rapide si mai precise decat cel mai bun sofer de pe planeta, avand nevoie de mai putin de 200 de milisecunde pentru o schimbare de viteze atunci cand este nevoie. Titlul „Innovation Award” confirma faptul ca Daily Hi-Matic furnizeaza placere absoluta de a conduce.

Membrii juriului au supus modelul Daily 35S13 mai multor teste, subliniind la final ca lipsa pedalei de ambreaj, creste siguranta in trafic mai mult. Cei 25 de specialisti au fost incantati si de modul lin de lucru a cutiei de viteze.

Cea de-a treia generatie Iveco Daily lansata in 2014 este disponibila in, atentie, peste 8.000 de configuratii posibile si mai multe variante de ampatamente, motoare, cutii de viteza, greutati si volume ale spatiului de incarcare, fapt ce-i permite sa fata fata oricarui tip de misiune, indiferent de aplicatie sau client.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker