SportȘtiri

Iveco confirmă rolul de furnizor oficial al echipei Sky Racing Team VR46

Iveco va fi prezent din nou pe tricourile echipei Sky Racing Team VR46 de Moto3, categoria de juniori din Campionatului Mondial de MotoGP, unde talentele in crestere din cursele de motociclete vor fi in competitie. Iveco a confirmat rolul de furnizor oficial pentru echipa, creata in colaborare cu Sky, liderul european in materie de divertisment, si #VR46, o companie detinuta de multiplul campion mondial de motociclism, Valentino Rossi.

Echipa va concura pe motociclete KTM in noul sezon de Moto3 World Championship, care va incepe cu Marele Premiu al Qatar-ului la Doha, sambata pe 29 martie 2015.
Ca si anul trecut, Iveco va pune la dispozitie doua modele negre Stralis Hi-Way Euro VI de 500 CP. Parte a gamei de vehicule grele din cadrul Iveco, Stralis se remarca prin pentru fiabilitatea, eficienta, calitatea si valoarea clientilor sai. Cele doua vehicule vor fi marcate cu insemnele echipei, si vor fi folosite pentru transportul materialelor de concurs si ca atelier respectiv salon de primire pentru invitati.

Iveco confirmă rolul de furnizor oficial al echipei Sky Racing Team VR46

Vehiculele sunt dotate cu cele mai noi tehnologii pentru confortul soferului, inclusiv scaun Hi-Confort, si dispun de solutii de top pentru telematica de la bord, cum ar fi sistemul Iveconnect, sistemul exclusiv Iveco care integreaza serviciile de infotainment, navigatie, precum si de conducere, de asistenta intr-un singur dispozitiv. In plus, vehiculele sunt echipate cu sistemul de siguranta Adaptive Cruise Control, care permite mentinerea vitezei de croaziera setata de conducatorul auto, avertizandu-l atunci cand se apropie prea mult de vehiculul din fata.
Acesta va fi al doilea an la rand in care Iveco sprijina Sky Racing Team VR46. Cei doi piloti ai echipei sunt Romano Fenati din Le Marche, Italia si Alessandro Migno din Emilia-Romagna, Italia, iar managerul echipei este spaniolul Pablo Nieto, nascut in 1980.

Iveco va fi in prezent alaturi de Sky Racing Team VR46 la toate etapele europene ale campionatului mondial. Aceasta puternica colaborare confirma legatura solida a marcii cu lumea motorsportului, chiar si cu cele mai extreme (Dakar Rally), intr-o sinteza perfecta de energie si entuziasm, disciplina si spirit de echipa.

Din aceeași categorie...

Back to top button