Utilitare ușoare

Combinație IVECO Daily cu spațiu de marfă de 75 mc

BRIARIS București a livrat recent un ansamblu format dintr-un autoșasiu IVECO Daily pe care s-a montat o suprastructură formată din obloane și prelată și o remorcă cu prelată, cu o capacitate totală de transport de 75 mc.

IVECO Daily este un vehicul comercial extrem de versatil, putând fi carosat pentru a fi folosit în aplicații foarte diferite, de la transport de mărfuri generale la transport specializat de lichide sau mărfuri perisabile.

Combinație IVECO Daily cu spațiu de marfă de 75 mc

Un exemplu de ansamblu specializat este și cel livrat recent. Acesta este format dintr-un autoșasiu IVECO Daily carosat cu o suprastructură cu obloane și prelată (6.200 x 2.550 x 2.450 mm) și remorcă cu prelată, pentru un volum total de transport de 75 mc.

Autoșasiul cu cabină simplă are o masă totală de 7,5 t și un ampatament de 5.100 mm. Șoferul dispune de un scaun cu suspensie și reglaj lombar, aer condiționat automat, coloană de direcție reglajabilă, radio DAB cu Bluetooth, display TFT, pilot automat sau proiectoare de ceață.

VEZI ȘI: Cap tractor IVECO Daily pentru transport internațional

Caroseria este formată dintr-un șasiu suplimentar și platformă și o remorcă cu prelată. Ea este construită din lonjeroane și traverse din oțel zincat, iar rama cadrului din oțel S350 zincat Z600.

Pentru a asigura deplasarea manipulatorilor de marfă în condiții de maximă siguranță, podeaua a fost realizată din tego antiderapant de 15 mm.

Mai multe detalii despre această caroserie (sistem de ancorare, sistem de frânare sau sarcina utilă) puteți găsi aici.

Combinație IVECO Daily cu spațiu de marfă de 75 mc

Din aceeași categorie...

Back to top button