Utilitare ușoare

IVECO Daily Attack Box, model proiectat pentru transport de colete

IVECO a prezentat Daily Attack Box, un model proiectat special pentru transport de colete, care vine cu un cost de achiziție și costuri de operare reduse.

Producătorul continuă să susțină transportatorii cu soluții pentru reactivarea afacerilor. Noul IVECO Daily Attack Box este o versiune carosată livrabilă imediat și gata de operare.

IVECO Daily Attack Box, model proiectat pentru transport de colete

Printre avantajele sale se numără o economie semnificativă la prețul de achiziție, precum și servicii de întreținere incluse timp de 3 ani sau 150.000 km.

Daily Attack Box vine cu un rezervor de 100 de litri, cutie telematică, aer condiționat manual, senzori de parcare spate, arcuri cu foi cu flexibilitate redusă și o suprastructură pentru transport de colete. Opțional, suprastructura poate fi echipată cu ușă laterală sau lift în partea din spate.

VEZI ȘI: Noul IVECO T-WAY: Informații și fotografii oficiale

Interiorul este caracterizat de ergonomie și conectivitate: radio DAB, port USB pentru încărcarea telefoanelor, sistem hand-free cu comenzi pe volan și sistem Start & Stop. Confortul este la el acasă, experiența de condus fiind similară cu cea dintr-un autoturism.

Un alt punct forte al acestui model este conectivitatea. Noua marcă IVECO ON aduce la un loc lumea serviciilor digitale cu soluțiile de transport, pentru a ajuta clienții să își administreze flotele și afacerile eficient, profitabil și sustenabil.

Din aceeași categorie...

Back to top button