Utilitare ușoare

IVECO a lansat modelul Daily CrewVan

IVECO a prezentat noul Daily CrewVan, un model ideal pentru cei care vor să transporte în același timp marfă și un echipaj de până la 7 persoane.

​Daily CrewVan vine cu al doilea rând de scaune, cu intrare de pe ușa laterală. Clienții pot alege dintre bachete spate cu trei sau patru locuri, echipate cu tetiere și centuri de siguranță în 3 puncte.

IVECO a lansat modelul Daily CrewVan

Între cabină și compartimentul de marfă există un perete despărțitor, care asigură că șoferul și pasagerii sunt protejați de marfa care s-ar putea muta în cazul unei frâne puternice sau a unui accident.

IVECO Daily CrewVan beneficiază de spații suplimentare de stocare deasupra parbrizului, în banchetă și în pereții laterali. Compartimentul de marfă poate fi accesat doar prin ușile din spate, dar este optimizat pentru a îndeplini cerințele activităților zilnice.

O trăsătură esențială este prelungirea lungimii de încărcare cu ajutorul spațiului practic de sub bancheta spate. Astfel, la nivelul podelei pot fi încărcate obiecte mai lungi cu aproximativ 50 cm. Înălțimea internă a spațiului de marfă este de 1.900 mm, iar volumul maxim ajunge la 14 metri cubi.

VEZI ȘI: IVECO oferă noul Daily 4×4 într-o gamă completă de până la 7 tone

Modelul Daily CrewVan este disponibil în versiuni de 3,5 tone, cu punte spate simplă sau dublă. De asemenea, se pot alege dintre variante cu ușă culisantă pe partea dreaptă sau pe ambele părți.

IVECO Daily CrewVan vine în 4 versiuni de ampatament: 3.520, 3.520L, 4.100 și 4.100L. Lungimea spațiului de marfă la nivelul capului este de 2050, 2.455, 3.620, respectiv 3990 mm. Sub banchetă pot fi introduse obiecte lungi de 2.555, 2.960, 4.125, respectiv 4.495 mm.

Din aceeași categorie...

Back to top button