Iveco este prezent la Shanghai International Automobile Industry Exhibition

 

Iveco, este prezent intre 19 – 28 aprilie la a 14-a editie a Shanghai International Automobile Industry Exhibition, cel mai important targ de profil din China. Italienii sunt reprezentati de companiile chineze, Naveco respectiv SAIC-Iveco Hongyan (SIH), companii ce sunt intr-un joint-venture cu Iveco.

Iveco este prezent la Shanghai International Automobile Industry Exhibition

Cele doua companii chineze expun la acest targ un total de 9 din cele mai noi produse, dedicate atat transportului de marfa cat si transportului de persoane. Vehiculele sunt expuse intr-o pozitie privilegiata in zona destinata vehiculelor comerciale, care ocupa aproximativ 1.000 de metri patrati, in fata intrarii principale in expozitiei.

Compania Naveco a expus PowerDaily de lux cu motor F1C, un PowerDaily electric, precum si un vehicul de service construit pe sasiu PowerDaily. In plus, la standul Naveco mai sunt expuse si doua modele de camioane usoare, Yuejin Ouka.

SAIC-Iveco Hongyan a expus trei modele ale produsul său Genlyon inclusiv un tractor 6×4, o betoniera 8×4 şi o basculanta 6×4.

Naveco a prezentat in premiera la standul sau noul model Yuejin Ouka K Range, un autovehicul modern, ce propulseaza compania chineza in topul producatorilor asiatici. Cu un stil simplu si modern, acest nou produs este echipat cu cel mai avansat sistem de propulsie, de noua generaţie produs de FPT Industrial, ceea ce reduce eficient consumul de combustibil, zgomotul si vibratii. Manevrabilitatea a fost de asemenea imbunatatita fapt ce permite soferului o experienta mai confortabila pe durata exploatarii.

SIH a lansat in cadrul targului, sloganul si totodata noul concept de service “Service is here” (Service-ul este aici). Astfel, SIH se concentreaza pe concepte de tehnologii avansate, reactie prompta, retea larga si de inalta valoare adaugata.

Atat la lansarea noului model Ouka New K Range precum si la lansarea noului concept de service al SIH, a participat Enzo Gioachin, Iveco Customer Service Vice President.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.