CamioaneȘtiri

Iveco Eurocargo 4×4 pentru sarcini grele

Pe lângă versiunea 4×2, gamă Iveco Eurocargo este completată și de o versiune cu tracțiune integrală permanentă (4×4) cu o masă maximă autorizată cuprinsă între 11.5 – 15 tone și ampatamente între 3.240 și 4.150 mm.

Noul Iveco Eurocargo 4×4 este disponibil cu cabină de zi și cabina de dormit cu un acoperiș standard și este echipat, în standard, cu protecții speciale pentru off-road: bare de protecție din oțel, gratare de protecție pentru farurilor, protecție pentru radiator precum și alte accesorii de protecție.

În ceea ce privește sistemul de suspensie și rulare, noul Iveco Eurocargo 4×4 poate fi configurat atât cu suspensie parabolică cât și semi-eliptică (arcuri foi) disponibile în versiunea cu roți simple sau duble.

Iveco Eurocargo 4x4 pentru sarcini grele

Citește și alte articole despre noul Iveco Eurocargo: Tehnologia HI-SCR disponibilă pe Iveco Eurocargo

Propulsia noului Eurocargo 4×4 este asigurată de propulsorul Tector 7 în trei variante de putere (220 CP, 250 CP și 280 CP), cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte, disponibilă și cu priză de putere. De asemenea, este disponibilă și o cutie de viteze automată.

Noul Eurocargo 4×4 este echipat cu punte de antrenare cu dublă reducție. Cele două viteze ale cutiei de transfer de cuplu oferă tracțiune axelor față și spate prin intermediul unui diferențial longitudinal.

Citește și alte articole despre noul Iveco Eurocargo: Noul Iveco Eurocargo: Camionul pe care orașul îl iubește

Cele trei diferențiale sunt dotate cu blocanți, și pot fi controlați de șofer pentru a garanta tracțiune chiar și în condiții de aderență scăzută. Sistemul electro-pneumatic decupleaza automat blocanții atunci când viteza vehiculului depășește 25 km/h.

Nu în ultimul rând, unghiul impresionant de viraj cuprins între 40 și 48 de grade, în funcție de tipul de anvelopă, asigură manevrabilitate chiar și pe șantierele de construcții din interiorul orașelor.

Noul Iveco Eurocargo 4×4 se pretează misiunilor urbane de pe șantierele de construcții, pentru stingerea incendiilor, nacele de lucru la înălțime, servicii petroliere etc.

Citește și alte articole despre noul Iveco Eurocargo:
Noul Eurocargo: Versatilitate, funcționalitate și confort
Primele imagini cu noul Iveco Eurocargo 2015

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button