EconomicTop News

Iveco Group se va separa de CNH Industrial la 1 ianuarie 2022

CNH Industrial a anunțat că la ședința acționarilor, desfășurată în data de 23 decembrie, s-a aprobat separarea Iveco Group de CNH Industrial.

Propunerea a fost aprobată cu o largă majoritate: peste 99% dintre voturi au fost în favoarea tranzacției. După votul favorabil al acționarilor și primirea aprobărilor finale din patrea autorităților de profil, așteptate în această lună, CNH Industrial așteaptă să completeze separarea pe 31 decembrie, cu intrare efectivă în vigoare în data de 1 ianuarie 2022.

Iveco Group se va separa de CNH Industrial la 1 ianuarie 2022

Acționarii CNH Industrial vor primi o acțiune comună Iveco Group pentru fiecare 5 acțiuni comune CNH Industrial la închiderea zilei de înregistrare a alocării, 4 ianuarie 2022. Alte detalii tehnice pot fi obținute aici la adresa www.cnhindustrial.com/en-us/investor_relations/Pages/demerger_documents.aspx 

VEZI ȘI: IVECO și Plus vor testa camioane autonome în Europa

IVECO Group va fi o companie independentă care va grupa operațiunile On-Highway ale CNH. Organizația globală va avea în centru producătorul de vehicule comerciale IVECO și producătorul de motoare și transmisii FPT Industrial.

Grupul mai conține producătorii de autobuze IVECO BUS și HEULIEZ, IVECO Defence Vehicles (vehicule militare), ASTRA (vehicule heavy duty pentru construcții și cariere) și Magirus (vehicule și echipamente pentru pompieri). Grupul va fi definitivat de divizia de servicii financiare IVECO CAPITAL.

Din aceeași categorie...

Back to top button