Știri

Iveco la Intermat Paris 2015

In perioada 20 si 25 aprilie 2015, CNH Industrial a fost prezent in cadrul celei de-a X-a editii Intermat de la Paris cu scopul de a promova doua dintre cele mai populare marci ale sale pe segmentul constructiilor, Iveco si Case Construction. Organizat o data la 3 ani, acest eveniment este considerat unul din cele mai importante la nivel international pe segmentul utilajelor si camioanelor pentru constructii.

La aceasta editie a Intermat, Iveco a expus patru vehicule cu sarcini maxime cuprinse intre 7 si 50 tone, cu scopul de a prezenta pentru a prezenta gama sa completa de produse, progresul tehnologic si capacitatea sa de a indeplini cerintele cele mai specifice.

Iveco la Intermat Paris 2015

Segmentul comercialelor usoare a fost reprezentat de versiunea sasiu cu bena basculabila a lui Iveco Daily 35S17A8, echipat cu Hi-Matic, noua cutie automata cu 8 viteze. Noul Daily combina perfect puterea motorului cu flexibilitatea, cei 170 CP produsi de motorul de 3.0 litri furnizand un cuplu maxim de 430 Nm, suficient in orice situatie.

Gama medie a fost reprezentata de Eurocargo ML 150E25 WRS 4×4, echipat cu motorul Tector 7 si o cutie de viteze automata Allison. Proiectat pentru inalta peformanta, atat pe drumuri asflatate cat si in off-road (santiere, cariere etc.) versiunea expusa la standul Iveco a fost una necarosata. Astfel, ce interesati au putut analiza structura sasiului si  modul de prindere a diferitelor suprastructuri.

Transportul in constructii a fost reprezentat de modelul Astra AD340T40B Trakker 8×4 in varianta mixer de beton, echipat cu propulsorul Cursor 9 de 400 CP Euro 6 cuplat la o transmisie ZF EuroTronic II.

Gama heavy-duty a fost reprezentata de Astra, una din cele mai performante marci din segmentul camioanelor de constructii. In cadrul standului a fost expus model de camion pentru cariera, Astra HD9 84.50 de 500 CP cu sarcina maxima de 50 tone. Astra HD9 ofera performante inepuizabile si durabilitate in cele mai dificile conditii, in special in cariere.

Din aceeași categorie...

Back to top button