Utilitare ușoare

IVECO lansează modelul reacreațional Daily Camper

IVECO a lansat modelul Daily Camper, care vine în întâmpinarea cererii tot mai mari de autorulote pentru vacanțe cu distanțare fizică în natură.

IVECO Daily Camper s-a născut pentru a satisface dorințele celor care vor vacanțe relaxate în natură, cu flexibilitatea de a improviza călătoriile, fără programe fixe, dar în deplin confort. Modelul este o cooperare între IVECO și carosierul Camper Eurogaza.

IVECO lansează modelul reacreațional Daily Camper

Modelul are două paturi duble demontabile, putând găzdui până la patru pasageri, atât ziua, cât și noaptea. Datorită designului modular, zona de dormit cu două paturi supraetajate se poate transforma în sufragerie sau garaj pentru biciclete.

Cele trei luminatoare din plafon și ferestrele laterale permit intrarea luminii naturale și ventilarea spațiului. La capitolul siguranță, IVECO Daily Camper vine cu cea mai nouă generație ESP 9, Hill Holder, LAC (recunoaște distribuția longitudinală a încărcăturii), TSM (detectează prezența remorcii și adaptează strategia ESC), HRB (crește forța de frânare pe spate pentru a reduce distanța de frânare), HFC (detectează suprasarcinile frânelor și crește presiunea în circuit până la intervenția ABS), RMI & ROM (atenuează mișcările laterale, îmbunătățind confortul, siguranța și comportamentul dinamic).

VEZI ȘI: Autocar IVECO Crossway alimentat cu biometan pentru Flixbus

Modelul este echipat cu motorul diesel Heavy Duty F1A de 2,3 litri, de 156 CP (cuplu maxim de 380 Nm). Acesta respectă cele mai noi standarde privind emisiile poluante.

Motorul are o turbină cu geometrie variabilă controlată electronic și este cuplat la transmisia automată Hi-Matic cu 8 viteze. Consumul este redus suplimentar datorită modului ECO și a funcției Start & Stop.

Din aceeași categorie...

Back to top button