Transport 4.0

IVECO lansează noul portal IVECO ON și aplicația asociată

Noul portal IVECO ON și aplicația asociată vor oferi un acces facil la gama extinsă IVECO de servicii legate de conectivitate, dezvoltate pentru a ajuta clienții să-și administreze mai eficient flotele și să facă viața șoferilor mai ușoară.

IVECO lansează noul portal IVECO ON și aplicația asociată

Noul portal IVECO ON a fost proiectat pentru a oferi o navigare ușoară și să introducă îmbunătățiri și noi funcționalități. Aplicația IVECO ON a fost de asemenea extinsă cu noi caracteristici.

”Am dezvoltat noul portal pe baza reacțiilor și sugestiilor primite de la utilizatori. Toate serviciile noastre legate de conectivitate sunt oferite convenabil, într-un singur loc. De exemplu, managerii de flote pot accesa foarte repede datele despre performanța și consumul de carburant al vehiculelor, pentru a identifica acțiuni ce pot fi luate pentru reducerea costului total de proprietate. Iar aplicația le permite șoferilor să acceseze ușor toate serviciile care le fac viața mai ușoară pe drum, precum Driving Style Evaluation sau asistența de la distanță”, a declarat Fabrizio Conicella, Global Head of Digital & Adv Technology Commercial & Specialty Vehicles.

Îmbunătățirile pentru experiența utilizatorului includ o reproiectare orientată spre o navigare intuitivă, operațiuni de înregistrare și activare simplificate și crearea de secțiuni dedicate pentru administrarea permisiunilor legate de funcțiile de control din cabină.

VEZI ȘI: IVECO a lansat modelul Daily CrewVan

Portalul IVECO ON introduce și caracteristicile Safe Driving, proiectate pentru a îmbunătăți experiența cu noi indicatori cheie de performanță care se bazează pe sistemele de asistență ale șoferului. Obiectivul este de a detalia și mai mult rapoartele generate, pentru a ajuta șoferii să dobândească un stil de condus sigur.

IVECO a actualizat și aplicația IVECO ON Easy Way, introdusă pe gama S-WAY. Îmbunătățirile sunt legate de înregistrarea și logarea mai ușoară, împerecherea automată a vehiculului cu dispozitivele Android și IOS, conectarea automată la wi-fi și o navigare mai intuitivă.

Din aceeași categorie...

Back to top button