Transport 4.0

IVECO ON introduce funcția IVECO Over the Air Update

IVECO extinde oferta IVECO ON de servicii conectate cu funcția Over the Air Update, care le permite clienților să facă actualizări software ale vehiculelor de la distanță, fără vizite în atelier.

Funcția IVECO Over the Air Update este disponibilă pentru toate vehiculele Daily și S-Way echipate cu Connectivity Box. Ea le permite clienților să își facă singuri actualizările de software, de la distanță, economisind timp și crescând timpul de disponibilitate.

IVECO ON introduce funcția IVECO Over the Air Update

Actualizarea poate fi făcută oricând și oriunde, în doar câteva minute. Singura cerință este ca vehiculul să fie parcat într-un loc sigur. Astfel, instalarea se poate face într-un moment convenabil pentru șofer, într-o pauză de condus.

VEZI ȘI: IVECO S-Way 6×2 disponibil din fabrică cu cinci versiuni de suprastructură interschimbabilă

”Ușor, rapid, eficient și inteligent. IVECO încearcă mereu să facă viața șoferilor și managerilor de flotă mai ușoară și să îi ajute să lucreze mai eficient. Over the Air Update permite o actualizare software foarte ușoară, pentru a putea beneficia de noile îmbunătățiri, aplicații sau funcționalități. Clienții noștri se pot asigura astfel că vehiculele lor rămân protejate și performante, fără a pierde timp în atelierele de service”, a declarat Thomas Hilse, președintele IVECO.

Pentru a utiliza funcția Over the Air Update, clienții trebuie să fie înregistrați pe portalul IVECO ON cu un cont legat de vehicul (Daily sau S-WAY cu Connectivity Box). Când primesc o notificare că este disponibilă o actualizare, ei o pot descărca și instala prin intermediul sistemului de infotainment sau al aplicației mobile Easy Way.

Procedura este la fel de simplă ca actualizarea aplicațiilor de pe dispozitivele mobile. Noua funcție va fi disponibilă în curând și în aplicația Business Up a gamei Daily.

Din aceeași categorie...

Back to top button