IVECO România se alătură luptei de combatere a pandemiei COVID-19

IVECO România se alătură luptei de combatere a pandemiei COVID-19
IVECO România s-a alăturat celor de la Crucea Roșie România și Grupului Comunitar Galați, oferindu-le suport logistic în cadrul luptei de combatere a pandemiei COVID-19.

IVECO România se alătură luptei de combatere a pandemiei COVID-19 și pune la dispoziția autorităților întreaga flotă de autovehicule Demo, formată atât din modele Daily, cât și autotractoare Stralis.

IVECO România se alătură luptei de combatere a pandemiei COVID-19

Primele patru autovehicule IVECO au fost livrate astăzi. Este vorba de trei autoșasiuri Daily Blue Power pentru Crucea Roșie România și un furgon Daily pentru Grupul Comunitar Galați.

VEZI ȘI: IVECO menține deschise atelierele service pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie

Din cele trei modele pentru Crucea Roșie România, două sunt IVECO Daily 35C14 N CNG și unul IVECO Daily 35C14 S, toate fiind carosate cu suprastructuri izoterme. Pentru cele două unități propulsate cu gaz natural comprimat, carburantul va fi furnizat pe toată perioada utilizării de ENGIE România, care s-a alăturat proiectului.

Grupul Comunitar Galați va transporta alimentele și materialele igienico-sanitare destinate persoanelor cu dizabilități sau a celor defavorizate cu ajutorul unui furgon Daily 35S14 S cu volum de 12 mc, propulsat de un motor diesel 3.0 litri și 170 CP cuplat la o transmisie automată cu 8 trepte.

Pentru restul autovehiculelor disponibile în flota sa Demo, IVECO România rămâne la dispoziția autorităților sau ONG-urilor care au nevoie de soluții de transport în această perioadă.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.