IVECO S-Way debutează în cursele de camioane alături de Hahn Racing și Schwabentruck

IVECO S-Way debutează în cursele de camioane alături de Hahn Racing și Schwabentruck
Camionul IVECO S-Way va debuta oficial în cursele de camioane alături de echipele germane Hahn Racing și Schwabentruck.

Chiar dacă debutul Campionatului European de Curse de Camioane (ETRC) din acest an a fost amânat din cauza crizei COVID-19, echipele și-au văzut de treabă și sunt pregătite pentru noul sezon.

IVECO S-Way debutează în cursele de camioane alături de Hahn Racing și Schwabentruck

Lansat în vara lui 2019, noul IVECO S-Way a renunțat la ținuta office și a „îmbracat” combinezonul de curse al echipelor Hahn Racing și Schwabentruck, pentru a se lupta pe circuit cu MAN, Mercedes-Benz, Scania și alte IVECO.

Recent, cele două echipe au efectuat primele teste la volanul noilor camioane de curse, IVECO S-Way R, în cadrul unui eveniment organizat pe circuitul din Ulm (Germania) al producătorului italian.

Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul s-a desfășurat în prezența unui număr mic de invitați. Totuși, piloții Jochen Hahn (Hahn Racing) și Steffi Halm (Schwabentruck) au încălzit atmosfera cu o serie de demonstrații live la volanul noilor camioane..

VEZI ȘI: Motorul electric central ZF CeTrax intră în producția de serie

Prezentarea noilor S-Way R vine ca o încununare a activităților realizate de echipa IVECO în ultimele cinci luni. Producătorul spune că a reușit să îmbunătățească coeficientul aerodinamic cu 12%, în timp ce consumul de carburant a scăzut cu 4%.

IVECO S-Way R este, fără nicio exagerare, cel mai bun și mai arătos camion de competiții pe care l-am produs până acum, a spus Jochen Hahn, de șase ori campion al serie europene de curse de camioane. Acesta a mai spus că abia așteaptă să vadă noul camion cum se va descurca pe circuite.

„Dacă vorbim despre culori, atunci camionul meu arată mult mai bine decât cel al lui Jochen. Totuși, cred că acest lucru nu contează, în condițiile în care sper ca sezonul acesta Jochen să-l adimre doar din spate”, a declarat Steffi
Halm, pilotul echipei Schwabentruck.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.