IVECO S-Way Gladiator, cel mai nou camion pictat al celor de la Perrotti Transport

IVECO S-Way Gladiator, cel mai nou camion pictat al celor de la Perrotti Transport
IVECO S-Way Gladiator este cel mai nou camion pictat din flota Perrotti Transport, grafica fiind inspirată de gladitorii Romei antice.

IVECO S-Way este unul dintre cele mai recente camioane lansate pe piață, iar companiile de transport care deja au comandat un astfel de model au început activitățile.

IVECO S-Way Gladiator, cel mai nou camion pictat al celor de la Perrotti Transport

Perrotti Transport este una dintre primele firme care beneficiază de serviciile lui IVECO S-Way, compania italiană l-a personalizat Iar cum italienii au vrut să fie cu adevărat speciali, aceștia au pregătit un livery cu totul special.

Grafica folosită atât pentru cabină cât și pentru semiremorcă a fost inspirată de filmul Gladiator și bineînțeles de eroii din arenă ale căror povești au impresionat o întreagă lume.

Libertate, curaj, tenacitate și putere: acestea au fost atributele gladiatorilor, iar cu grafica folosită pentru IVECO S-Way, compania italiană a încercat să readucă în prim plan atuurile de pe vremea Imperiului Roman.

Toată grafica a fost concepută de firma Acitoinox, o companie care promite să ofere și alte livery-uri dedicate cabinelor IVECO și nu numai.

VEZI ȘI: Transportul rutier a fost și în 2019 cel mai mare contributor la exportul de servicii al României

IVECO a decis să promoveze ideea celor de la Perrotti Transport, motiv pentru care a fost filmat un scurt clip video cu camionul companiei din Italia.

Conform oficialilor IVECO, în perioada următoare vor apărea și alte clipuri de acest gen, toate fiind gândite pentru a promova companiile care iubesc să gândească nonconformist.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.