IVECO S-Way introduce o nouă dimensiune a conectivității care reduce costurile totale de operare

IVECO S-Way introduce o nouă dimensiune a conectivității care reduce costurile totale de operare

IVECO S-Way introduce o nouă dimensiune a conectivității, care menține șoferul, proprietarul flotei și dealerul IVECO conectați în permanență, participând la construirea profitabilității întreprinderii.

IVECO S-Way a fost conceput de la bun început pentru a sprijini logisticienii și managerii de flote prin optimizarea duratei de funcționare a vehiculului, a eficienței în materie de combustibil și a costului total de operare.

De asemenea, serviciile integrate au fost gândite și pentru a ajuta șoferii să muncească într-un mod eficient, îmbunătățind în continuare experiența de viață și conducere de la bord.

My IVECO Way Solutions presupune monitorizarea și gestionarea optimă a flotei. Cu noua casetă Connectivity, serviciul IVECO S-Way este legat la infrastructura în cloud Microsoft Azure, iar astfel apar noi servicii, trecând de la o abordare reactivă la una proactivă pentru a oferi întreținere predictivă și planificarea serviciilor.

Acesta pune vehiculul în comunicare directă cu Camera de control a IVECO, oferind date în timp real.

Specialiștii IVECO monitorizează apoi vehiculul în permanență pentru a maximiza timpul de funcționare și productivitatea vehiculului printr-o abordare proactivă folosind alertele declanșate de codurile de diagnosticare a problemelor, instrumentul Serviciul de asistență de la distanță pentru diagnosticare la distanță, teleservicii și actualizări software on-air cu scopul de a minimiza vizitele în service.

De asemenea, aceștia întreprind acțiuni preventive declanșate de alertele de coduri de eroare și de monitorizarea stării de sănătate a bateriei, plăcuțelor de frână, filtrelor de combustibil și a altor consumabile, astfel încât clienții să poată planifica oprirea serviciilor necesare mai eficient.

Prin intermediul portalului MYIVECO, managerii de flote pot să devină și mai eficienți. Aceștia vor putea monitoriza vehiculele atât de pe computerele din birouri, cât și de pe dispozitivele mobile. Serviciile puse la dispoziție de acest portal vin cu analiza a stilului de conducere și consum de carburant, astfel încât să se obțină modalități noi de optimizare a performanței flotei.

VEZI ȘI: Hyundai va livra primele 50 de camioane cu hidrogen în Elveția în 2020

istemul de evaluare a stilului de conducere (DSE) de la bord generează rapoarte inteligente săptămânale care includ parametrii cheie ai vehiculului, utilizarea funcțiilor predicitive al mașinii și ugestii privind îmbunătățirea stilului de conducere pentru a optimiza consumul de combustibil și utilizarea vehiculului.

Datele în timp real furnizate de vehicul permit, de asemenea, managerilor de flotă să planifice intervențiile de întreținere și reparații în mod eficient pentru a reduce opririle neplanificate și a maximiza durata de viață a componentelor monitorizate pe baza utilizării reale a vehiculului.

IVECO S-Way oferă un nou serviciu avansat de logistică și expediție în parteneriat cu Verizon și Astrata, care permite administratorului flotei să urmărească vehiculul printr-o funcție de geofencing și oferă un serviciu de descărcare Tacho la distanță (RTD).

Noua aplicație IVECO EASY este concepută pentru a facilita viața șoferului la bord, permițându-le să controleze toate funcționalitățile de gestionare a cabinei și a vehiculelor de pe dispozitivul lor mobil. În plus, pot utiliza aplicația pentru a activa serviciul de asistență non-stop și pentru a accesa Serviciul de asistență de la distanță.

Totodată, IVECO introduce și o funcție de mirroring compatibilă cu Apple CarPlay, astfel încât șoferii vor putea rămâne conectați în permanență cu aplicațiile favorite de pe telefoanele mobile, fără să fie nevoiți să își concentreze atenția pe micile gadgeturi.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.