Camioane

IVECO S-WAY vine cu motoare noi și un consum redus cu 3%

IVECO a prezentat astăzi o actualizare a gamei grele S-Way, care vine cu motoare noi Euro VI E și o nouă punte spate, care reduc consumul cu alte 3%.

Noile motoare îndeplinesc standardul de emisii Euro VI/E și pot fi alimentate până la 100% cu a doua generație de bio-carburanți, precum HVO. Gama de motoare Cursor 13 disponibilă pe IVECO S-WAY a fost extinsă cu două noi versiuni de putere, de 490 și 530 CP.

IVECO S-WAY vine cu motoare noi și un consum redus cu 3%

De asemenea, eficiența motoarelor Cursor 11 și Cursor 13 a fost îmbunătățită prin creșterea raportului de compresie și o nouă strategie pentru controlul combustiei.

Motoarele de 13 litri livrează puterea către o nouă punte spate, cu raport de 2,31:1, disponibilă cu anvelope standard. Noua punte permite o turație mai mică la viteze mari și consumuri mai bune pe rutele lungi.

O altă noutate care crește eficiența este modul Eco al sistemului automat de aer condiționat, care elimină consumul inutil de energie. De asemenea, stâlpii parbrizului au acum un înveliș aerodinamic, care îmbunătățește fluxul de aer în jurul cabinei.

VEZI ȘI: Transportor auto IVECO Daily cu loc pentru 4 mașini și 2 șoferi

Șoferii au la dispoziție și asistentul vocal IVECO Driver Pal. Acesta permite șoferului să interacționeze cu vehiculul, sistemele de control, IVECO Control Room și funcțiile de management al flotei, prin intermediul comenzilor vocale Amazon Alexa.

Cu ajutorul IVECO Driver Pal, șoferii pot activa și IVECO Top Care, în cazul unui accident sau defecțiuni. Cel mai apropiat atelier IVECO va fi alertat și va încerca să rezolve problema în maxim 6 ore. În caz contrar, serviciul va oferi un pachet de ospitalitate pentru șofer, care acoperă transferul, cazarea și, la nevoie, asistența medicală.

Versiunile IVECO S-Way alimentate cu gaz natural comprimat (CNG) și lichefiat (LNG) sunt și ele mai eficiente. Ele vor fi echipate cu noi auxiliare inteligente, precum un compresor decuplabil și o pompă de servodirecție cu debit variabil.

Din aceeași categorie...

Back to top button