Companii de transport

IVECO S-Way NP alimentate cu LNG intră în flota Arcese

Pentru a-și eficientiza activitatea de transport și a reduce emisiile de CO2, Arcese a introdus în flotă 20 de camioane IVECO S-Way NP alimentate cu LNG.

Cu ocazia vizitei la noul sediu Arcese din Basiano, Thomas Hilse, președintele mărcii IVECO, a predate cheile celor 20 de camioane S-Way NP, alimentate cu gaz natural lichefiat (LNG), pe care grupul Italian le-a achiziționat.

IVECO S-Way NP alimentate cu LNG intră în flota Arcese

Camioanele achiziționate de Arcese înglobează tehnologia cu gaz natural IVECO, lider al segmentului de vehicule comerciale alimentate acest combustibil alternativ, ceea ce le face extrem de durabile. În plus, grație tehnologiei avansate și a serviciilor digitale, camioanele au un Cost Total de Proprietate (TCO) extrem de competitiv.

„Am acordat întotdeauna atenție specială durabilității. Reducerea emisiilor în operațiunile noastre este un obiectiv pe care îl împărtășim din ce în ce mai mult cu clienții noștri. Actualizarea constantă a flotei noastre și investițiile în vehicule care utilizează combustibili alternativi sunt doar două exemple ale pașilor pe care îi parcurgem în această direcție”, a declarat Matteo Arcese, președintele xxecutiv al Arcese.

Compania italiană a ales IVECO S-Way NP deoarece este ”unul dintre cele mai bune camioane alimentate cu LNG de pe piață”, în ceea ce priveşte puterea, autonomia și fiabilitatea, răspunzând perfect cerințelor pentru transport de tonaj greu pe distanțe lungi.

VEZI ȘI: Companie poloneză amendată cu 54.800 de euro pentru cabotaj ilegal în Germania

Cele 20 de camioane IVECO S-Way NP sunt echipate cu motorul Cursor 13 de 460 CP, cuplat la o transmisie Hi-Tronix cu 12 trepte și GPS.

Camioanele dispun de un sistem de conducere predictiv și de o tehnologie avansată care reduce semnificativ consumul de combustibil și emisiile, reducând NO2 cu 90% și PM cu 95%.De altfel, cele două rezervoare cu o capacitate totală de 440 de litri oferă camionului o autonomie de peste 1000 km.

IVECO S-Way NP alimentate cu LNG intră în flota Arcese

În cazul în care S-Way NP este alimentat cu biometan, un combustibil generat din surse regenerabile existente, emisiile de CO2 sunt reduse cu 95%, comparativ cu echivalentele lor diesel.

Propulsorul Cursor 13 generează un zgomot de 71 dB, fapt ce permite utilizarea camionului în livrarea de mărfuri pe timp de noapte, în zonele unde există restricții de zgomot.

Connectivity Box, menține camionul conectat la specialiștii IVECO din camera de control, care monitorizează vehiculul în orice moment. Acest lucru permite planificarea eficientă a operaţiunilor de întreținere și a reparațiilor și ajută la prevenirea opririlor neplanificate. Sistemele Ecofleet, Driving Style Evaluation (DSE) și Driver Attention Support (DAS) contribuie totodată la reducerea Costului Total de Proprietate (TCO).

Asistența post-vânzare este oferită de dealerul IVECO Officine Brennero, care vine în ajutorul clienţilor prin cele patru locații și o rețea de ateliere din provinciile Trento, Verona, Mantua, Pordenone, Udine, Trieste și Gorizia.

Din aceeași categorie...

Back to top button