Sport

IVECO S-Way pentru echipa de Formula 1 Alfa Romeo Racing

Alfa Romeo Racing mai are în flotă 7 camioane IVECO Stralis și o autoutilitară Daily.

IVECO, partener oficial al Alfa Romeo Racing, a livrat cinci camioane S-Way pentru flota logistică a echipei de Formula 1.

IVECO este partener oficial al echipei Alfa Romeo Racing ORLEN din 2019. Recent, producătorul a înnoit flota de camioane a echipei de Formula 1 cu 5 modele S-Way. Alfa Romeo Racing mai are în flotă 7 camioane IVECO Stralis și o utilitară Daily.

IVECO S-Way pentru echipa de Formula 1 Alfa Romeo Racing

Noile camioane vor fi folosite pentru a transporta echipamentele echipei la cursele din Europa.

Experiența pozitivă cu vehiculele IVECO, fiabilitatea acestora într-o gamă largă de condiții extreme, consumul mic de carburant și costul total de proprietate redus au fost factorii cheie care au dus la alegerea echipei Alfa Romeo Racing pentru furnizorul partener de camioane.

VEZI ȘI: IVECO și Autotrasporti Perrotti prezintă The Queen și The Princess

”Suntem mândri de parteneriatul cu Alfa Romeo Racing, care și-a reînnoit încrederea în vehiculele noastre cu noua comandă de camioane IVECO S-Way. Împărtășim aceleași valori, ambiții și pasiuni. Cu un puternic spirit de echipă, țintim excelența și împingem continuu limitele performanței. IVECO are o lungă tradiție în sporturile cu motor. Abia așteptăm acest sezon de Formula 1 și îi urăm succes echipei Alfa Romeo Racing”, a declarat Thomas Hilse, președintele IVECO.

Din aceeași categorie...

Back to top button