Iveco Schouten și G4S Olanda au dezvoltat o nouă mașină de bani

Compania G4S, lider de piață pe segmentul de securitate, siguranță și soluții de transport valori și-a mărit parcul de vehicule pentru transport valori cu 30 de unități Iveco, ca urmare a semnării unor contracte cu cele mai importante 3 banci din Olanda valabil începând cu 1 ianuarie 2015. Noile vehicule sunt dezvoltate în cooperare cu Iveco Schouten, carosierul spaniol Tecnove și specialiștii G4S.

Lucrul la noua specială destinată transportul de bani a început în decembrie 2014. Principala provocare a celor implicați în proiect o reprezintă încadrarea în termenul de licrare a celor 30 de unități. În această vară, prima unitate produsă a fost livrată companiei de securitate G4S. Noua mașină bazată pe cea de-a doua generație de Iveco Daily respectă cele mai dure cerințele de protecție și securitate impuse de G4S în transportului banilor. Din punct de vedere al aspectului, noile vehicule sunt mai elegante, moderne, silențioase și mai economice fașă de cele aflate deja în parcul G4S.

Iveco Schouten și G4S Olanda au dezvoltat o nouă mașină de bani

Față de vehiuclele vechi din parcul auto G4S, noile Iveco Daily pentru transport de bani sunt echipate standard cu aer condiționat complet automat, esențial pentru confortul șoferului. O dată cu lansarea producției acestor utilitare speciale, compania G4S împreună cu partenerii săi au ridicat considerabil stacheta pe segmentul vehiculelor speciale pentru transportul valorilor.

Primele 10 unități vor fi livrate către G4S până la sfârșitul acestui an, urmând ca restul să fie livrate în cursul anului 2015.

Follow #infotrucker