IVECO și Shell promovează utilizarea gazului natural în transport

IVECO și Shell promovează utilizarea gazului natural în transport
IVECO și Shell și-au consolidat parteneriatul de promovare a avantajelor oferite de propulsiile alternative și a utilizării gazului natural în transport.

Îmbrățișând strategia IVECO privind încurajarea utilizării gazului natural în transport, Shell a expus la standul IVECO de la IAA 2018, unul fără niciun vehicul diesel, o pompă de alimentare cu CNG și LNG, respectiv o stație de încărcare electrică.

IVECO și Shell promovează utilizarea gazului natural în transport

La rândul, IVECO a participat la inaugurarea oficială a primei stații de alimentare cu LNG a lui Shell din Germania, situată în partea de sud a Hamburgului.

Amplasată strategic lângă nodul rutier Hamburg Süd, un triunghi de autostrăzii, noua stație LNG are capacitatea de a alimenta mai mult de 200 de camioane pe zi.

VEZI ȘI: Un șofer DTO și Agexim Spedition printre remarcații Fleetboard Drivers’ League 2018

Participarea IVECO la lansarea stației de alimentare cu LNG face parte din proiectul de colaborarea cu furnizorul global de energie pentru promovarea și dezvoltarea rețelei de combustibili alternativi.

În cadrul acestui parteneriat, furnizorul global de energie va dezvolta rețeaua de stații de încărcare și alimentare cu gaz natural din Germania.

IVECO este singurul producător de vehicule comerciale european care oferă o gamă largă de vehicule comerciale alimentate cu gaz natural cu greutăți cuprinse între 3.5 tone și 40 de tone.

Follow #infotrucker