Companii de transportȘtiri

Iveco a livrat primul camion alimentat cu LNG din Germania

Primul Iveco Stalis NP din cele 20 achiziționate de compania Ludwig Meyer GmbH & Co. KG a fost livrat în cadrul IAA 2016 de la Hanovra.

Astfel, Iveco Stralis NP devine primul camion alimentat cu gaz natural lichefiat livrat în Germania și totodată un pas important înainte făcut de compania de transport germană în utilizarea comustibililor alternativi în logistica din Germania.

De altfel, Meyer Logistik este un partener de tradiție al celor de la Iveco, având o lungă istorie în demonstrarea inovării în domeniul CNG și a vehiculelor electrice. Compania cu sediul în Friedrichsdorf va opera în curând o flotă de 20 de camioane Iveco Stralis NP în logistica alimentelor proaspete și a distribuției în zona Berlinului. De asemenea, Meyer Logistik este la coordonarea construcției unei stații de alimentare publice de LNG pe partea de est a Berliner Ring.

Iveco a livrat primul camion alimentat cu LNG din Germania

Ministerul Federal al Transporturilor și Infrastructurii (BMVI) a încurajat achiziția flotei de camioane alimentate cu LNG printr-un ajutor de stat de 360.000 de euro, permițând astfel construcția stației de alimentare cu combustibil LNG.

LNG-ul este o alternativă promițătoare la combustibilul convențional. Finanțat de minister (BMVI), proiectul pilot al celor de la Meyer Logistics reprezintă este o afacere ce aduce o contribuție importantă în domeniul livrărilor cu vehicule grele curate și LNG-ului ca sursă de combustibil în Germania.

Rainer Bomba, secretar de stat la Ministerul Federal al Transporturilor și Infrastructurii digitale

Matthias Strehl, Managing Director al Meyer Logistik, a declarat că utilizarea combustibililor alternativi este o piatră de temelie importantă în asigurarea succesului viitor al companiei pe care o conduce.

Muncind ca partener de dezvoltare în industria vehiculelor comerciale, în mod regulat am testat practic vehicule inovative, cu scopul de a găsi o alternativă reală la camioanele alimentate cu diesel.

Matthias Strehl, Managing Director al Meyer Logistik

În ceea ce privește cercetarea și dezvoltarea tehnologiilor de propulsie alternativă cu LNG și CNG, Iveco este un lider incontestabil. Clienții săi din Spain, Italia, Marea Britanie UK și Olanda demonstrând faptul că propulsia cu LNG este la fel de rentabilă și eficientă ca cea convențională, având avantajul unui impact redus asupra mediului.

VEZI ȘI: Taxe de roaming în străinătate la fel ca acasă

Noul Iveco Stralis NP, nu numai că produce emisii mai curate, dar este și foarte silențios, transformându-l într-un vehicul durabil pentru zone urbane și cele rezidențiale unde normele de zgomot sunt restrictive.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button