Iveco Stralis, partenerul de drum a lui Valentino Rossi

Motorhome-ul multiplului campion mondial la MotoGP, Valentino Rossi, ori The Doctor sau El Doctore cum mai este cunoscut, va fi remorcat la toate competitiile europene din cadrul clasei regina la motociclism de Iveco Stralis.

Camionul i-a fost livrat personal lui Valentino Rossi pe circuitul de la Estoril din Portugalia de catre Marco Monacelli, Iveco Brand Communication&Advertising Director. Stralis-ul primit de Valentino Rossi este unul special, astfel, acesta este de culoare neagra si echipat cu un motor turbodiesel cu turbina cu geometrie variabila Cursor de 13 litri Euro 5 ce dezvolta 500 CP. Cutia de viteze este automata, de tipul Eurotronic cu 12 trepte. In plus, modelul este echipat la interior cu piele neagra.
The DoctorIveco este in MotoGP principal furnizor de autovehicule comerciale si sponsor oficial al echipei Yamaha Factory Racing. De altfel, aceasta livrare catre Valentino Rossi, nu face decat sa creasca numarul modelelor Stralis din cadrul MotoGP la 23 de unitati din care 15 Stralis si patru Iveco EcoDaily la Doma Sport si 7 Stralis si doua EcoDaily la Team Yamaha, echipa lui Jorge Lorenzo si Ben Spies cel mai bun debutant sezonul trecut.
Implicarea constructorului italian in MotoGP nu face decat sa confirme faptul ca, Iveco a sustinut si sutine valorile, spiritul de echipa si determinarea caracteristici ce guverneaza sportul in general.

Iveco Stralis, partenerul de drum a lui Valentino Rossi
Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.